Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Magánkiadás

Fő kategória >KIADÓ >M-O >Magánkiadás

Sorrend:

-20%
BOGYÓ ÉS BABÓCA AJÁNDÉKA - ADVENTI KIFESTŐ

Bagolydoktor beteg

Szerző: Bartos Erika

Magánkiadás, 2017

 

A téli történetből kiderül, hogy bizony az orvosok is megbetegszenek néha! Akárcsak Bagolydoktor, aki épp karácsonykor fázik meg.

Ha az adventi kifestőből december minden napján kiszínezünk egy oldalt, Szentestére készen lesz a könyv!

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
BOGYÓ ÉS BABÓCA ÉNEKEL

Csillaghajó, A hangyák kórusa

Szerző: Bartos Erika

Magánkiadás, 2017

 

A két téli meséből megtudhatjuk, milyen karácsonyi ajándékot hozott a barátainak a titokzatos Csillaglány, és hogyan ünnepelték az erdő kis lakói az év utolsó napját.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
ALFAVEZÉR

Szerző: Balogh Ottó

Magánkiadás, 2017

 

9 farkastörvény, amit egy csapat vezetéséről tanultam a világ legkeményebb versenyén és a világ legkeményebb marketingüzletében

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-20%
SZOKÁSAINK, ÉTELEINK 1945-TŐL NAPJAINKIG

történetekkel, elbeszélésekkel

Szerző: Horváth Lászlóné

Magánkiadás, 2017

 

Aki megveszi ezt a könyvet és elolvassa, annak jó szórakozást! Az ételek elkészítéséhez sok sikert, és jó étvágyat kívánok! Csak reménykedni tudok abban, hogy lesznek még lakodalmak, ahol ezeket a finom süteményeket elkészítik. Köszönöm mindazoknak, akik segítettek abban, hogy ez a könyv a nagyközönség elé kerüljön!

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
LÁTOGATÓKBÓL VEVŐT

avagy hogyan építs egyszerű módszerekkel bevételteremtő gépezetet

Szerző: Gál Kristóf

Magánkiadás, 2016

 

Kristóf 2005 óta vállalkozó, és ma már elismert marketing tanácsadó. Az elmúlt években tanulmányozta szinte az összes világszinten is élvonalbeli marketing stratéga módszerét, sokat ki is próbált ezek közül, és a saját cégét, a Klikkmarketinget is ezek mentén építette. Az elméleti tanulmányok mellett tehát hatalmas gyakorlati tapasztalata is van nem csak a saját cége, de rengeteg ügyfél projekt kapcsán is.

Kristófnak és a Klikkmarketingnek mostanra már saját online marketing koncepciója van, amit TNT stratégiának neveztek el. A vállalkozás első éveinek lassú, "szenvedős" fejlődés után - bár ennek akkor még neve nem volt -, a TNT stratégiával tudott a Klikkmarketing meghatározó vállalkozássá nőni. Azóta már sokan fizetnek Kristófnak akár több mint 50.000 Ft-ot egy 1 órás konzultációért a témában.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GOOGLE ADWORDS

hirdetések készítése és optimalizálása

Szerző: Gál Kristóf

Magánkiadás, 2016

 

Gál Kristóf az egyik legtapasztaltabb hazai AdWords szakértő. Már akkor Adwords hirdetésekkel foglalkozott, amikor Magyarországon még szinte alig tudta valaki, hogy egyáltalán létezik a Google AdWords rendszer.

 

Mindenképpen úttörőnek számít AdWords témában: elsőként indított magyar nyelvű blogot, magyar nyelvű online tanfolyamot, magyar oktató anyagot és az elsők között szerezte meg a különböző Google minősítéseket. Munkatársaival a Klikkmarketingnél folyamatosan növekvő számú ügyfél Adwords fiókját kezel, és így éves szinten 300 millió Ft-nál is több AdWords hirdetési költség sorsáról dönt.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  KAPUFABULÁK – TÖRTÉNETEK A TACCSVONALON INNEN ÉS TÚLRÓL

Szerző: Polgár Károly

Magánkiadás, 2016

 

Ez a könyv arról az időszakról vall, amikor a futball még nem ismerte a galaktikusok fogalmát, és Gialuca Vialli, a Chelsea játékosedzője a partvonalon taposta el a csikket, ami nála – az egy vagy két stampó szíverősítővel együtt - a pályára lépés előtti kötelező szertartások egyik elengedhetetlen kelléke volt. Ez idő tájt még nekünk sem kellett szégyenkeznünk a legjobbjaink miatt! Az önfeledt játékhoz sem kellett több: pár fröccs vagy az a néhány korsó sör a bemelegítés előtt – két ímmel-ámmal elvégzett bokakörzés és guggolás a girbe-gurba alapvonal és a rettegett partjelző mellett.

 
2 750 Ft
Akció: 2 340 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
CONTRACT LAW - SZERZŐDÉSEK JOGA - Angol jogi szaknyelv I.

A magyar jogot leíró angol terminológia – Feladatok megoldókulccsal – Magyar-angol szószedetek

Második kiadás

Szerző: Dr. Kovács Tímea

Magánkiadás, 2017

 

- Angol nyelvű szerződésekről – magyar jogszabályi környezetben

- A magyar jogrendszernek megfelelően rendszerezve, a magyar jog alapján követhető tematika szerint és érthető nyelvezettel

- Tematikusan, egy fejezeten belül: jogelméleti alapozás, magyar-angol kifejezések, gyakorlatias kérdések és válaszok

- Angol-magyar/magyar-angol feladatok, ILEC, TOLES, Profex jogi nyelvvizsgák feladataival, megoldókulccsal

- Hiteles jogász-nyelvész szaknyelvi oktató által írt, három elismert hazai szakember által lektorált tudásanyag

- Jól használható jogi angol-tudás a kötet tematikájában kevesebb mint 2 hét alatt, fejezetenként napi egy óra ráfordítással

 
8 900 Ft
-20%
AZ OFFSHORE HALÁLA

Második, javított kiadás

Szerző: Brother Layman

Magánkiadás, 2011

 

A szerzők egyetemi oktatók és multinacionális cégeknél gyakorlatot szerzett szakemberek, akiknek munkája az első olyan Magyarországon megjelent komplex írás, amely az offshore céges megoldásoknak nem a vélt előnyeit, hanem - épp ellenkezőleg - használatuk valós veszélyeit, sőt az ilyen cégek használatának teljes illegalitását mutatja be.

Mindezt teszi a fejlett OECD, ill. Európai Uniós országok gyakorlatát bemutatva, beleértve adóhivatali eljárásukat és bírósági ítélkezésüket is, melyekkel az offshore-ozás gyakorlatát megszüntetésre ítélték. Mivel az ezen eljárásokat megalapozó OECD-s adójog Magyarországon is be van építve a jogrendszerbe, így igen rövid időn belül a magyar hatóságok is eszerint kell, hogy eljárjanak - kötelezően figyelme bevéve például az Európai Közösség Bíróságának vonatkozó ítéleteit. S mivel az offshore-cég az adócsalás bűncselekményét leplező, majd ezen vagyont már legálisnak láttató befektetői/felhasználói szerepben jelenik meg a gazdaságban, így a pénzmosást is megvalósítják vele tulajdonosai/irányítói.

 
15 000 Ft
Akció: 12 000 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
CÍMSZAVAK ALKOTMÁNYJOGI KISLEXIKONHOZ

Szerző: Rózsa Gábor

Magánkiadás, 2010

 

A könyvben olyan jogi fogalmak meghatározása szerepel, melyeket manapság sűrűn használunk a közéletben az alkotmányozással, a törvényalkotással, az állami és önkormányzati működéssel, az igazságszolgáltatással kapcsolatban. Sokszor helytelenül, félreérthetően. Ezért igyekszik a szerző, Dr. Tóth Károly, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi tanára közérthető, de szakmailag és nyelvileg pontos meghatározásokat adni e fogalmakra. Emellett a függelékben igen sok közérdeklődésre számot tartó történelmi adatsort, jogszabályi hivatkozást és felsorolást közöl, melyek segítenek eligazodni mai jogállami vitáinkban (pl.: Államfők Magyarországon; Miniszterelnökök Magyarországon; Parlamentek létszáma és szerkezete; Néhány fontosabb alkotmányjogi törvény; Latin szavak és kifejezések; stb).

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  A HASZONBÉRLETI SZERZŐDÉS – MEZŐGAZDASÁGI HASZONBÉRLET

Az új Ptk. és az új földforgalmi szabályok alapján

A kézirat lezárva: 2014. július 25.

Szerző: Dr. Kiss Tibor

Magánkiadás, 2014

 

A szerző célja, hogy átfogó képet adjon a 2014-ben hatályba lépett új rendelkezésekről, a haszonbérleti szerződésről, a mezőgazdasági haszonbérlet szabályairól, elősegítve az eligazodást a jogszabályáradatban, kiindulva a szabályozás mögött meghúzódó elvekből és gyakorlati megfontolásokból, történeti előzményekből, külföldi példákból, bemutatva a hatályos rendelkezések teljességét, azok többrétegűségét, mindvégig szem előtt tartva a megújult szerződési jog és a teljesen átalakított mezőgazdasági haszonbérleti szabályozás strukturális kérdéseit és specialitásait.

 
7 245 Ft
-15%
MAGÁNBŰNÖK

Szerző: Thomas B. Runner

Brunner Blatt Lap- és Könyvkiadó, 2010

 

Manapság kevés szó esik a katonai hírszerzésről, vajon hová lettek? Nyugdíjba vonultak talán? Aligha, a kémkedés a mai napokban is létező tevékenység, miért is mentek volna nyugdíjba a művelőik, mindig lesz, aki kíváncsi, és mindig lesz, aki a kíváncsiságot kiszolgálja. Mindegy milyen áron. Az nem lehet vitás, hogy vannak rablók, tolvajok, kábítószer árusok, gyilkosok, zugügyvédek, és hivatásos bűnözők. Itt élnek közöttünk. De itt él Konrád András egykori ügyészségi nyomozó is, - jelenleg bártulajdonos - és akár akarja akár nem - leginkább nem - belebotlik valamilyen bűnesetbe, és ha már ott van utána is jár kellő alapossággal, és nem kis merészséggel a dolgoknak. Kémeket üldöz, rablókra vadászik, és a végére mindig kiderül az igazság.

 
1 980 Ft
Akció: 1 685 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
ÖTÓRAI GYILKOSSÁG/TANGÓ

Szerző: Brunner Tamás

Brunner Blatt Lap- és Könyvkiadó Kft., 2014

 

Brunner Tamás most megjelent Ötórai gyilkosság című kötetében két írással találkozhatunk. Az Ötórai gyilkosság - egy színpadi játék -, egy szállodában történt gyilkosság nyomozása. Mindenki gyanús és mindenkinek oka volt megölni az áldozatokat. A szereplők a legváltozatosabb részeiből érkeznek a világnak és a társadalomnak, azért hogy egy délután kiderüljön, ki közülük gyilkos, ki áldozat, és miért történnek láthatóan sorsszerűen a dolgok  így ahogyan történnek. Mi köti össze az afrikai katonaorvos, a milánói úriasszonyt, az angol örökösnőt, a francia bártáncosnőt, és a zsoldos katonát? Mi hozza őket időben egy helyre? Az eseményekben a véletlennek szemernyi szerepe nincs. Egy család rejtett története is napvilágra kerül.

 
600 Ft
-20%
  "A SORS KEREKE A VÉGZETRE FOROG?" ERDÉLY A NAGY HÁBORÚBAN

Szerző: Koszta István

Magánkiadás, 2014

 
3 890 Ft
Akció: 3 110 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HA A VILÁG EGY FALU LENNE

Számok, tények, az életünk

Szerző: David J. Smith

Tessloff és Babilon, 2014

 

Képeskönyv gyermekeknek rólunk, emberekről.

Kik vagyunk mi?

Hol élünk?

Mit eszünk?

Milyen nyelveket beszélünk?

Milyen vallásokat gyakorlunk?

Ma már több mint 7 milliárd ember él a Földön; ez akkora szám, hogy felfogni se lehet. De mi van akkor, ha az egész világot úgy képzeljük el, mintha az egy falu lenne, amelyben csupán száz ember él? Ez a száz ember pont annyira sokszínű, mint az a 7 milliárd, amelyik jelenleg a Földön él.

A 100 emberből:

21 kínaiul beszél,

10 kevesebb, mint napi ötszáz forintot keres,

14 nem tud írni vagy olvasni,

45-nek van tévéje otthon,

47-nek nincs elég ennivalója.

A képek és a szöveg a sok adattal gondolkodásra készteti a gyerekeket, kérdéseket ébreszt bennük; arra inspirálja őket, hogy tudatos, felelősségteljes felnőtt váljon belőlük.

 
2 970 Ft
Akció: 2 375 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A BÜKKI FÜVESEMBER NYOMÁBAN

Házi patika Gyuri bácsi gyógynövényekkel

Szerzők: Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György

Magánkiadás, 2013

 
5 990 Ft
Akció: 5 090 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
A BÜKKI FÜVESEMBER GYÓGYNÖVÉNYEI

Szerzők: Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György

Magánkiadás, 2009

 

Gyuri bácsit, a szerzőt sokan ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy olyan ősi tudással rendelkezik, mely egyedülálló napjainkban: ismeri és használja a környezetünkben termő gyógynövényeket. Családjában népi gyógyítók voltak több nemzedéken keresztül, tudomása szerint félezer évre visszamenőleg. Újabb könyvének társszerzője lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa, szellemi örököse, a családi hagyományok továbbvivője. A könyv 65 gyógynövényről ad részletes leírást színes rajzokkal illusztrálva. Megtalálható benne, milyen betegségre milyen növényt lehet használni, hogyan lehet megelőzni a komoly bajokat. Semmi nem marad titok: a több száz éves tudást szívesen osztják meg a szerzők az olvasókkal. A könyvben olvashatjuk a gyógynövényes gyógyítás történetét, általános gyűjtési és teakészítési tanácsokat, valamint betegségcsoportokra bontva, a különféle gyógynövények alkalmazásához ad felhasználási javaslatokat. Gyuri bácsi és lánya, Zsuzsa minden titkukat megosztják az olvasóval. Olyan egyszerű nyelven megírt, közérthető és gyakorlatias könyvet adnak az érdeklődő kezébe, melyet még "kezdő" gyógynövényesek is haszonnal forgathatnak.

 
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TOKYO UNDERGROUND

Szerző: Vágvölgyi B. András

Konkrét Könyvek, 2013

 

Kelet-ázsiai vonatkozásban ez volt az ezredforduló kultkönyve Magyarországon! Az új, a harmadik kiadásban megjelenő Tokyo Underground a japán film és a popkultúra világába enged betekintést, sajátos szubjektivitással odafigyel a szigetország szexiparára és terrorizmusára, a tévére és az építészetre, a shinto eredetmítoszra, az iniciális incesztusra, a Napistennő erotikájára és a rajzolt mozgókép lelkére, az anime animájára. A mangára, mely nemcsak kép és nemcsak regény, de gigabiznisz is, ha tetszik „az önkifejezés démona találkozik a szervezett harc logikájával” – akár a boncasztalon is.

 

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
MŰALKOTÁSOK A MARGITSZIGETEN

Szerző: Bercsek Péter

Szerzői kiadás, 2013

 

"A régészek a rómaiak margitszigeti erődítményeiből csak építőkő és alapfal maradványokat találtak. Árpádházi királyaink uralkodása idején épült műalkotások a tatárdúlás, majd a 150 évig tartó török uralom idején rommá váltak, és a romokat az áradások hordaléka csaknem teljesen betemette. A Margitsziget 19. században a Habsburg császárt Budán képviselő, nádor méltóságú főhercegek használatába került. Ettől az időtől vette kezdetét a tájképi jellegű angolparknak, mint élő műalkotásnak kialakítása és jöttek létre a nemzetközi hírű, épített műalkotások. Ezek közül a legtöbb rommá vált, vagy károsodott a második világháborúban, a szigeti ostrom idején. Könyvemben a múlt emlékei mellett a napjainkban látható alkotásokat is szeretném bemutatni." (a Szerző)

 
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
A 121 LEGSZEBB MEDNYÁNSZKY FESTMÉNY

Válogatta: Törő István, Virág Judit

Mű-Terem Galéria

 
10 000 Ft
A 121 LEGSZEBB MAGYAR FESTMÉNY

Mű-Terem Galéria

Válogatta: Törő István, Virág Judit

 

Az albumban egy kötetben láthatóak azok az alkotások, amelyek a XIX. és XX. századi magyar festészet legjavát alkotják.

 

Nem ez az első ilyen összeállítás, de mindenképpen az első, amelyet ilyen nagyszabású kiállítás és minden képhez egy-egy szellemes, élvezetes, személyes reflexió is kísér.

 

121 ismert közéleti ember, művész, gondolkodó, író, költő, festő, zenész, zeneszerző, karmester, újságíró, színész, rendező, orvos, kutató, tudós, gyűjtő, művészettörténész, producer, restaurátor, galériatulajdonos, könyvkiadó, táncművész tartotta érdekesnek részt venni ebben a művészeti kalandban. A képek adta élményt gondolataikkal, esetenként személyes élményeikkel gazdagították, egy új minőséget létrehozva a kiállításon és a kiállítás reprezentatív albumában.

 

A 268 oldalas elegáns, reprezentatív albumban nemcsak 121 csodálatos festményben gyönyörködhetünk, hanem 121 híres ember gondolatait is megismerhetjük. A könyv remek karácsonyi ajándék lehet.

 
8 900 Ft
-10%
THEODÓROS SYNKELLOS

Az Istenanya ruhájának Blachernaiban történt elhelyezéséről szóló beszéde – Homilia de Depositione Vestis Deiparae in Blachernis

A kritikai kiadást és a magyar fordítást készítette: Ungváry Jenő

Szerkesztette: Olajos Teréz

SZTE Bizantinológiai és Középlatin Filológiai Tanszékcsoport, 2011

 

A kötetben olvasható görög szöveg a konstantinápolyi Blachernai-negyed híres Istenanya-templomában őrzött, rendkívüli tisztelettel övezett ereklyének, Szűz Mária ruhájának történetéről szól. Jelen kritikai kiadás az első amely a modern tudományos elvek és módszerek szerint készült.

A homília szerzőjének alakja a homályba vész: a mű címében Theodóros, a Nagy Templom (azaz a Hagia Sophia) presbyterosaként és synkellosként (főpapi titkárként) szerepel.

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
ÜGYVÉDEK EGYMÁS KÖZÖTT

Emlékképek egy régvolt ÜMK-ról

Szerző: Dr. Horváth Sándor

Magánkiadás, Dr. Horváth Sándor, 2010

 

 

Az ötvenes évek kollektivizálása az ügyvédeket is ÜMK-ba (Ügyvédi Munkaközösségbe) kényszerítette. Erről emlékezem barátaim, kollégáim és saját sorsomon keresztül.

 

dr. H.S.

 

 
1 200 Ft
Akció: 1 080 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  BÍRÓSÁGI, HATÓSÁGI TOLMÁCSOLÁS ÉS SZAKFORDÍTÁS - Elfogyott

Kommentár a tolmácsolásra és szakfordításra vonatkozó jogszabályhelyekhez

Hetvenhét aforizma a gyakorló tolmács számára

A kézirat lezárva: 2016. február 21.

Szerző: Lesetár Péter

Magánkiadás, 2016

 

E műben a tolmács és szakfordító szakma olyan új és fontos eleméről van szó, amelyből már egyetemi oktatás is indult az ELTE Bölcsészettudományi karán. A szerző kitűnő ismerője ennek a szakágnak: ügyvédként, szakfordítóként és tolmácsként is volt alkalma ismereteket szerezni róla. Az első rész huszonöt fejezetben értelmezi és kommentálja a területre vonatkozó nemzetközi és hazai jogszabályokat. A második rész 77 aforizmája pedig rengeteg hasznos és szórakoztató gyakorlati tanácsot ad a hatósági tolmácsolás és szakfordítás területén működők számára. Egy-egy humoros megjegyzés olykor jobban rávilágít a lényegre, mint megannyi tudományos fejtegetés. Lesetár Péter könyvében mindkettőt megtalálja az olvasó. (Fáber András, tolmács és szakfordító, címzetes egyetemi docens, az EU intézményeinek akkreditált tolmácsa, a Magyar Fordítók és Tolmácsok Egyesületének volt elnöke)

 
4 490 Ft
  TÁRSASÁGI JOGI KULCSFOGALMAK A GT. ÉS AZ ÚJ PTK. FORDÍTÁSAIBAN - Elfogyott

A főfogalmak német, angol és francia átültetésének kritikája

Statisztikai következtetés a teljes fordítások minőségére

A kézirat lezárva: 2015. június 1.

Szerző: Lesetár Péter

Magánkiadás, 2015

 

A kötet a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) angol, német és francia szakfordításának minőségét vizsgálja. Ennek alapján a Gt. közel száz, valamint az új Ptk. számos kulcskifejezésének lektorált, javított angol, német és francia fordítását közli. A tanulmányból gyakorlati példákon keresztül elsajátítható a lektorálás módszere, továbbá új eszközként statisztikai és valószínűségszámítási metódust ad bármely fordítás minőségének ellenőrzéséhez. Az is kiderül, mi köze egy kenyércipónak a Naphoz, és mindez hogyan mutat rá a fordítások minőségére.

 
4 490 Ft
TOPOLYAI FIÚK - Elfogyott

Barátság, becsület, büszkeség, szerelem...

Szerző: Robert Yugovich

Robert Yugovich Kiadó, 2015

 

Tifó tizenöt év önkéntes száműzetés után tér haza, s miközben rég nem látott szerelmét keresve sorra találkozik az egykori barátokkal, ismerősökkel, párhuzamosan megelevenedik a múlt, a lázadó serdülőkor évei, a „Topolyai fiúk” néven hírhedté vált galeri igaz története.

 
2 490 Ft
HONTALAN HAZAFI - Elfogyott

Szerző: Robert Yugovich

Magánkiadás, 2014

 

„Lágyan ránézett, majd visszafordult, és beledőlt a mélységbe. Danit elhagyta az ereje, egész teste elernyedt, majd térdre rogyott. Fejét az égre emelte, és száját kitátva torkaszakadtából üvölteni kezdett. Aztán a hópihék és a néma csend leple borult a vidékre. A gyász csendje a legszörnyűbb csend, ami létezik. A csend, amely ölni képes, amely úgy tud fájni, mint a nyílt seb a forró tőr forgatására.’’ A szerző hátborzongató őszinteséggel meséli el mindazt a szörnyűséget, amit a Jugoszláv Néphadseregben szolgálva vajdasági magyar emberként élt meg a kilencvenes évek délszláv háborúja idején.

 
3 200 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.