Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Humoros


Sorrend:

-15%
ERZSI BÖLCSESSÉGEI - A BOLDOG ÉLET TITKA

Szerző: Homonnay Gergely

Libri Kiadó, 2017

 

Erzsi, az ország imádott macskája, 7 fontos témakörben 7 bűvös bölcsességet ad közre. A 49 örökzöld mondás mindegyike akár sorsfordító is lehet - persze, csak ha megfogadja őket az olvasó. "Minden problémára a legjobb megoldás, ha alszunk rá még egyet."

 
2 299 Ft
Akció: 1 955 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-20%
A LEGNAGYOBB VICCKÖNYV 10 000 VICCEL

Szerző: Köves József

Kossuth Kiadó, 2017

 

Ez a viccgyűjtemény, amelyet most bizonyára két kezében tart a Tisztelt Olvasó, kétféleképpen is a legnagyobb: egyrészt világrekord, mert soha ekkora mennyiségű vicc még nem jelent meg egyetlen kötetben; másrészt ilyen méretű vicckötet sem létezett még soha: hiszen nem is könyv, hanem igazi album. Abszolút ajdeblődségek * Hol vagyunk, az erdőben? * anekdoták A–Z-ig * Anyósigéző * Arisztrokerteténségek * autósiskola * Bolondok hajója * Cigánykerék * Egzotiukus tájakon * Gengszterroristák * Góbéságok * Sulibuli * Különös házasság * a művészet szent dolog * Helló, doki! * Rendhagyó történelemóra * Zsarumadár fenn az égen * Mint a csap… * Két skót dudás egy csárdában Szextázis * Fizetek, főúr * A bölcs rabbi és társai * Vegyes ízelítő

 
5 990 Ft
Akció: 4 790 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-15%
ADDIG SE ISZIK

Szerző: Bödőcs Tibor

Helikon Kiadó, 2017

 

"Mikor a szerzőt megismertem, még nagyképűen vallotta: "Hárman nem írunk: Szókratész, Jézus és én." Aztán megtört, és írni kezdett, paródiákat, persze - és megállt a kanál a levesben, de úgy, hogy a fal adta másikat. Úgy vágytunk erre a hangra ebben a karót nyelt, szürke, humordeficites honi literatúrában, mint egy falat kenyérre. Bödőcs írásaiban a páratlan irodalmi műveltség találkozik az igazi humorral Karinthy boncasztalán. Apját kérdezték, mit szól, hogy fia már ír is. "Addig se iszik" - válaszolta a bölcs öreg, és igaza volt: Tibor írás közben sose iszik. (Hmm...) Mert ilyen az irodalom: nevel, tanít, szórakoztat - és amíg írunk vagy olvasunk, addig se iszunk. Tisztelet a kivételnek. Fogadják tehát szeretettel az irodalmi paródia Lemmyjét, a magyar humor Billy, a Kölyökjét, a búcsúszentlászlói Rabelais-t. "Tessék mosolyogni!" " Cserna-Szabó András

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
A VÉGÍTÉLET KIS DOBOZA

Szerző: Richard Kadrey

Agave Könyvek Kiadó, 2017

 

Kb. i. e. 4000: A fenséges angyal egy hegytetőn állt, és magába itta a látványt. Először járt a Földön, így aztán minden új és izgalmas volt. Főleg a pusztítás. Egy egész bolygó vízbe fúlt, az özönvíz városokat, embereket és állatokat sodort el és terített szét. És most, hogy az eső elállt, az egésznek kezdett elég, hogy is mondják, érett szaga lenni. De ez nem az ő gondja. Isten mozgásba lendítette a dolgokat, ő meg intézi a többit.

Belenyúlt a pókhálófinom köntösébe... majd a másik kezével a másik zsebbe. Végigtapogatta magát, aztán benézett az övén lógó selyemerszénybe. Üres volt. Az angyal körbe forgott, a földet pásztázta. Mmm. A tárgy eltűnt. Az angyal lenézett a hegyről. Az emberiség egyre jobban mászott szét a Föld színén. A picsába.

 
3 480 Ft
Akció: 2 785 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
RABLÁS UZSONNÁRA

Szerző: Catharina Ingelman-Sundberg

Animus, 2017

 

Mi késztethet arra öt nyugdíjast, hogy úgy döntsenek: bűnözőnek állnak?

Märtha és barátai egy idősek otthonában élnek, ám az intézmény egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a reklámban bemutatták. Se finom ételek, se szórakozás, se szabad levegő, a vezetőség legfőbb jelszava ugyanis a takarékosság.

Egy börtönéletről szóló dokumentumfilm megtekintése után a társaság felháborodva állapítja meg, hogy a raboknak bizony sokkal jobb soruk van, mint nekik. Elhatározzák hát, hogy bűnözőnek állnak, és ha törik, ha szakad, börtönbe fognak kerülni. De előtte azért kiélvezik kicsit az életet!

 
3 690 Ft
Akció: 2 950 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-15%
PUPÁK CSODAORSZÁGBAN

Szerző: P. G. Wodehouse

Ciceró, 2017

 

Pupák, a Parazita klub törzsvendége épp Amerikában tengődik recepciósként, amikor húszezer fontot örököl, és kissé furcsa körülmények között találkozik a nagy "ő"?vel: felgyújtja a kalapját. Egy jóslat és a rámenős filmsztár, Mervyn Potter erőszakosságának hatására fél vagyonát egy kétes színházi előadásba fekteti, csak hogy szerelme közelében lehessen.

P. G. Wodehouse ezúttal a színházi világ kulisszái mögé enged bepillantást. Mivel Wodehouse könyvét tartjuk a kezünkben, biztosak lehetünk a happy endben és a fergeteges poénokban.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-20%
  LESZ EZ MÉG ÍGY SE. A 83 ÉS 1/4 ÉVES HENDRIK GROEN TITKOS NAPLÓJA

Szerző: Hendrik Groen

Libri Kiadó, 2016

 

A Lesz ez még így se az utóbbi idők legnagyobb holland könyvsikere. Hendrik Groen valóságos nemzeti hős lett hazájában, képmásával bögréket díszítenek, a rajongók magukra is tetováltatják. Hendrik naplója hónapokig vezette a sikerlistákat, az eladások rekordot döntöttek, jelenleg 29 nyelvre fordítják. Az Öreg, de még nem halott-klub kalandjai hamarosan folytatódnak.

 
3 599 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
PUSZI, ERZSI! - A VILÁG MACSKASZEMMEL

Szerző: Homonnay Gergely

Libri Kiadó, 2016

 

Erzsébet Fenevadova minden idők legnagyobb celebritása. Egy igazi bundás királynő, szőrös fülű, bajszos díva, szupermodell, politikai szakkommentátor asszony... Sokoldalúsága szinte felsorolhatatlan, bölcsessége káprázatos - többek között ezért is teljesen jogos várományosa az elnök asszonyi posztnak.

Hívei tudják, hogy életük Erzsébet útmutatásai nélkül mit sem érne. Nagyságát gyakorta versben is megéneklik, az írástudatlanok pedig Erzsébet kifinomult ízlésének eleget téve tonhalban fejezik ki mélységes tiszteletüket.

Erzsébet jelenleg Budán, a Hotel Wardrobe Wellness Superior***** Elnöki Lakosztályában él. Sajnos szingli. Pillanatnyilag csak egyetlen, hozzá méltatlan udvari szolgálója, Gergely, próbálja megteremteni a kivételes nagyságához illő körülményeket.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
GEEK BÖLCSESSÉGEK

A nerd kultúra szent tanításai

Összeállította: Stephen H. Segal

Kossuth Kiadó, 2016

 

A geekek korunk iparának titánjai, akiknek képregényhősök a bálványai és az interneten buliznak. Tudnak valamit a 21. századi életről, amit mások nem: olyasmit, amiből mindannyian tanulhatunk. A Geek bölcsességek közel kétszáz, széles körben ismert filmes, televíziós, irodalmi, valamint a játékokból, a tudomány világából, és az internetről származó idézetből kiindulva ad hasznos tanácsokat. A modern kultúra ragyogó gyöngyszemeit öt megrögzött geek tárja elénk, az átlagember fantáziáját túlszárnyaló képzelőerejük segítségével. Igen, a könyvben szereplő rövid írásokat geekek alkották, geekek részére, a geekek világáról – az eredmény viszont olyan mélyreható, hogy a többiek bolondok lennének, ha nem olvasnák el.

 
3 200 Ft
Akció: 2 560 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-15%
MÁR EGYÁLTALÁN NEM SZORONGOK, DE TELJESEN BE VAGYOK...

Szerző: Réz András

Libri Kiadó, 2016

 

Kedves Réztudatos Olvasó! Idestova öt éve annak, hogy Réz András legutóbbi szorongásait kézbe vehettük. Azóta épült-szépült az ország, hetenként fesztiváloztunk, gasztroforradalmat éltünk, egyre több kütyüt nyomkodtunk, online pornó- és offshore nagyhatalom lettünk, pokémonoztunk, tisztítókúrán fogytunk, boltokat és határokat zártunk, és persze jócskán térköveztünk. És mint a régi (avagy retró) viccben, a Réznek mindenről az jut eszébe, pontosabban mindenről eszébe jut valami. Ezeket a valamiket; bosszankodásait és örömeit, like-jait és dislike-jait, boldogító vagy vitriolos ki- és beszólásait (vitriol, lásd Wikipédia) gyűjtötte egy fedél alá,hogy te is jól kiszoronghasd magad, drága olvasó, vagy ha éppen leszoktál róla, akkor legalább éld át az élményt újra.

 
3 699 Ft
Akció: 3 145 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
DEMÉNY - KÓBOR KALANDJAIM

Szerző: Magos Judit

Libri Kiadó, 2015

 

Demény, az első számú magyar celEbvizsla, egyben a legsikeresebb négylábú író és véleményvezér felfedi izgalmakban bővelkedő korai kalandjait, melyek a boldog, gazdis élethez vezettek. Töpihalomnyi filozofikus kérdésre keresi és persze meg is adja a választ:

Kutya-e a vizsla? Létezik a Kóborok Köztársasága? Van menekvés a macskamaffia elől? Hogyan mentsd a májadat, ha liba vagy? És természetesen a legfontosabb: van-e szerelem a kukaborogatás árnyékában?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KOZMIKUS POTYAUTAS

Szerző: Zágoni Attila

Koinónia Kiadó, 2015

 

Zágoni Attila stílusparódiái a romániai magyar irodalom hetvenes-nyolcvanas éveinek lenyomatát adják: humorral és rendkívüli odafigyeléssel skiccelte fel kortársai modorosságait, stílusfordulatait. A kötetben humoreszkek is helyet kaptak, ezek nagy része most jelenik meg először nyomtatásban.

 
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
WATSON, A NYOMOZÓKUTYA

Szerző: Sir Bernáth Hegyi

Noran Libro Kiadó, 2015

 

A szerző, aki a szakmában ismert nyomozó, számos könyv írója, ezúttal megkívánja őrizni inkognitóját. Erre minden oka meg is van, hiszen az emberi társadalom ügyefogyottságát a kutyák szemével mutatja be kíméletlen iróniával.

 

A bűnözés világába kalauzoló alvilági történet főhőse nem véletlenül viseli a beszédes Watson nevet. Ő az, aki képzett négylábú nyomozókutya létére gazdája, Albert detektív szolgálatába szegődve agyafúrt bűnözők leleplezésében, és elfogásában nélkülözhetetlen szerepet kap – többnyire saját magától. De amikor gazdája bajba kerül, habozás nélkül mozgósítja a kutya-detektíveket és a cél érdekében a kutyák alvilágát, az a másik kutyavilágot.

 
2 600 Ft
Akció: 2 080 Ft
Kezdete: 2018.02.11
A készlet erejéig!
-20%
NEM OLYAN CSAJ - EGY FIATAL NŐ ÚTMUTATÓJA AZ ÉLETHEZ

Szerző: Dunham, Lena

Bookline Könyvek, 2015

 

Nem vagyok szexszakember, sem pszichológus, ahogy dietetikus sem. Nem vagyok 3 gyerek anyja, és sikeres harisnya-üzletláncom sincs. Viszont olyan lány vagyok, akit nagyon is érdekel, milyen, ha „mindened meglehet” – vallja a szerző, Lena Dunham. Könyvében az összes csajosnak mondott témát szóba is hozza, a pasiktól kezdve az ideális testképen át egészen a karrierig. Mindezt pedig olyan egyedi megközelítésben, szókimondóan és merész humorral, ami tényleg csak egy NEM OLYAN CSAJ sajátja.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
MI LENNE, HA?

Szerző: Randall Munroe

Athenaeum 2000 Kiadó, 2014

 

Komoly, tudományos megalapozottságú válaszok abszurd hipotetikus kérdésekre.

 

"Néha az is felemelő érzést jelent, ha nem döntjük romba a világot"

 

Tudják, mekkora az az erő, amellyel Yoda mester felemelte az űrhajót a mocsárból? Sokan vakarjuk a fejünket, amikor gyermekünk vagy gyermekkorú ismerősünk furcsánál furcsább kérdéseket tesz fel, a legkülönfélébb tudományágakban. Randall Munroe szülei a fejvakaráson túl megpróbálták megválaszolni ezeket, így az érdeklődő gyermekből érdeklődő felnőtt lett, aki kedvenc kérdéseit hamarosan vicces formában válaszolta meg saját honlapján.

 
3 990 Ft
Akció: 3 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
DEMÉNY - MOST ÉN UGATOK

Pórázon vezette: Magos Judit

Szerző: Magos Judit

Libri Könyvkiadó, 2014

 

,, A kétlábúak elég kiszámíthatatlan, ingatag lények, de ha megfelelően tudjátok kezelni, akkor könnyedén az uralmatok alá hajthatjátok őket. Ahogy én, az egész világot…”

 

Demény, aki a szerénységet hírből sem ismeri, karizmatikus egyéniségének köszönhetően szinte fénysebességgel több tízezer hódolót szerzett. Jogosan.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BORÍZŰ TÖRTÉNETEK

Szerző: Pap Miklós

OSKAR Kiadó, 2002

 

Semmi sem új a nap alatt mondja a közmondás. Vonatkozik ez különösen olyan dolgokra, ahol évezredek óta semmi sem változott, ahol a folyamatok éppen úgy zajlanak le, mint mindig. Ilyen egyértelmű és azonos az ittas emberek lélektana, cselekvésük útja, megvalósítása. Vagyis az ittas, borgőzös emberek lélektana is éppen olyan, mint az ezer év előttieké. Ilyen állapotban mind nagyobbnak, erősebbnek, okosabbnak, mindenre, még a leglehetetlenebb dolgok végrehajtására is képesebbnek érzik magukat. Óriásokká, hősökké válnak, előttük nincs lehetetlen.

 
1 600 Ft
Akció: 1 280 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MR. MULLINER MESÉI

Szerző: P. G. Wodehouse (Pelham Grenville)

Ciceró, 2014

 

Ez a könyv faltól-falig nevetéssel van tele. Mulliner úr a Horgászpihenő ivójában elképesztő, szédületes, hajmeresztő, megdöbbentő és mindvégig kacagtató történetekkel traktálja az egybegyűlt társaságot. Kiterjedt rokonságában minden előfordult már, ami a társaságban szóba kerül, és Mr. Mulliner irgalmat nem ismerve el is mesél mindent, ami előfordult. Fáradhatatlan anekdotázása révén a kilenc novellából megismerjük Lancelotot, a modern, világfájdalmas költőt, Clarence-t, a kényes ízlésű fényképészt, a dadogós George-ot, Wilfredet, a zseniális kozmetikai vegyészt, Augustine-t, a bátortalan segédlelkészt és a többieket. Vigyázat: a történetek nagy dózisban rekeszizomlázat okozhatnak!

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-22%
NEVÉBEN ÉL A NEMZETT

A magyar keresztnevek részletes eredettörténete

Szerző: Sipos Ferenc

Noran Libro Kiadó, 2012     

 

Most már nyugodtan kidobhatja a többi kitalált névmagyarázatot...

Tudja Ön, hogy mi köze Béla keresztnevünknek az amazonokhoz? A Beátáknak nomád ősanyáink dekoltázsához? A Mihályoknak a méhpempőhöz? És azt, hogy miként állít emléket Ildikó szavunk az írott történelmi emlékekben legkoráb­ban megörökített állatgyógyító suttogónak? Érdekli, mely neveinket tartották erotikus vonzerejűnek pusztai őseink? Szeretné kiötölni, miképp lehetne gyermekét titokban, de szerfelett határozottan a kiszámítható karriert jelentő borospince-ellenőri hivatás felé terelni? Sipos Ferenc könyvéből megtudhatja!

 
1 800 Ft
Akció: 1 400 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
VILÁGOS, MINT A NAP

Szerző: Efrájim Kishon

Kossuth Kiadó, 2011

 

A Budapesten született világhírű humorista tűzhet bármilyen témát tollhegyre, azonnal felismerhető, hogy a hamisítatlan pesti humor hagyományait folytatja. A kötetben szereplő humoreszkeket Mojzer Márta válogatta, az illusztrációkat Varga „Zerge” Zoltán készítette.

 
2 280 Ft
Akció: 1 825 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
FELCSINÁLTAK! EGY MODERN KISMAMA VALLOMÁSAI

Szerző: Rebecca Eckler

Európa Könyvkiadó, 2006

 

Egyes nőkre folyamatosan mosolyog a szerencse. Rebecca "Beck" Eckler, Kanada egyik legismertebb újságírója például igazán irigylésre méltó módon keresi a kenyerét: azért fizetik, hogy partikra és bárokba járjon, megvegye a legtrendibb új cuccokat, hírességekkel találkozzon, és írjon róluk. Még irigylésre méltóbb, hogy kedve szerint hol a szingli lányok szabad életét éli, hol a párkapcsolat előnyeit élvezi, vőlegénye ugyanis egy távoli városban lakik. A pazar eljegyzési (a továbbiakban "foganási") bulira virradó kapatos hajnalon azonban "baleset" történik: Beck teherbe esik. És pánikba. Hogyan fogja kibírni, hogy ne mondja el rögtön mindenkinek, továbbá ne igyon és ne dohányozzon?

 
1 900 Ft
Akció: 950 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A NECCHARISNYÁS PAPNŐ PAJZÁN SZIGETE

Szerző: Christopher Moore

Agave Könyvek, 2012

 

Christopher Moore, a Biff evangéliuma szerzője most újabb őrült kirándulásra invitál mindenkit. Ezúttal egy trópusi paradicsom kellős közepébe: a fura kultuszok, a kedélyes kannibálok, az őrült tudósok, az eltökélt nindzsák és a beszélő denevérek világába. Kétbalkezes hősünk, Tucker Case, egy macsó férfi testében csapdába esett reménytelen kockafej, aki egy kozmetikai társaság pilótájaként éli az életét. Ám amikor alkoholos és szexuális befolyásoltság hatása alatt tönkreteszi főnöke repülőgépét, menekülnie kell. Egyetlen lehetősége, hogy elfogadja egy gyanús trópusi misszió ajánlatát Mikronézia egy eldugott zugában, csakhogy a csendes koktélozás és nyugalmas repülés helyett hamarosan egy gátlástalan orvos és egy szexi szőke főpapnő markában találja magát.

 

Újabb pimasz, ötletes, tabudöntögető, ínycsiklandóan gonosz és gyilkosan nevettető regény a humor világhírű nagymesterétől.

 
2 980 Ft
Akció: 2 530 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
FÉRFIAK ÉS EGYÉB KATASZTRÓFÁK - Elfogyott

Szerző: Kerstin Gier

Trivium Kiadó, 2009

 

Németország modern női sikerírója azt kínálja olvasóinak, amiből ma a legkevesebb van: felhőtlen humort, önfeledt vihogást, könnytörülgetős, térdcsapkodós hahotázást.

Görbe tükröt tart a magukat istennek képzelő férfiak elé, ugyanakkor segít elfogadtatni velünk saját gyengéinket és emlékeztet bennünket rejtett értékeinkre. Judith, a 26 éves, „nyugdíjas” egyetemista elégedetlen az életével. Izomagyú barátja fontossági sorrendjében ő csak a kerékpározás után szerepel, és folyamatos harcban áll a kilóival, pattanásaival. Barátnői helyzete sem rózsásabb: Susanna elsüllyed egy gusztustalan haspók mellett, Katját gátlástalanul csalja a barátja, Bille fejét pedig elcsavarja egy korlátolt, nagyképű alak.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.