Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ventus Libro Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >U-Z >Ventus Libro Kiadó

Sorrend:


-20%
NŐJ FEL! CSAK LÁNYOKNAK

Szerző: Lizzie Cox

Ventus Libro Kiadó, 2018

 

Pubertástól a párkapcsolatokig, közösségi médiától az iskoláig – ez a hasznos útmutató tinédzser lányoknak szól, akiknek rengeteg kérdésük van. Felnőni olykor fájdalmas és zavarba ejtő lehet. Ez a könnyed, mégis érzékeny könyv gyakorlati tanácsokkal és hasznos tudnivalókkal szolgál ahhoz, hogy a felnőtté válás kevésbé legyen ijesztő. Olyan fontos témákat dolgoz fel, mint a személyes higiénia, a bántalmazás különböző formái, a párkapcsolatok, a biztonságos online jelenlét. Az esettanulmányok, olvasói levelek a való életből vett kérdéseket vetik fel. Ez a humoros képekkel illusztrált könyv, aminek a szerzője korábban online tini magazint szerkesztett, hasznos segítség lehet minden lánynak, aki a pubertáskorba lépett.

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2018.02.20
A készlet erejéig!
-20%
NŐJ FEL! CSAK FIÚKNAK

Szerző: Lizzie Cox

Ventus Libro Kiadó, 2018

 

Pubertástól a párkapcsolatokig, közösségi médiától az iskoláig – ez a hasznos útmutató tinédzser fiúknak szól, akiknek rengeteg kérdésük van. Felnőni olykor fájdalmas és zavarba ejtő lehet. Ez a könnyed, mégis érzékeny könyv gyakorlati tanácsokkal és hasznos tudnivalókkal szolgál ahhoz, hogy a felnőtté válás kevésbé legyen ijesztő. Olyan fontos témákat dolgoz fel, mint a személyes higiénia, a bántalmazás különböző formái, a párkapcsolatok, a biztonságos online jelenlét. Az esettanulmányok, olvasói levelek a való életből vett kérdéseket vetik fel. Ez a humoros képekkel illusztrált könyv, aminek a szerzője korábban online tini magazint szerkesztett, hasznos segítség lehet minden fiúnak, aki a pubertáskorba lépett.

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2018.02.20
A készlet erejéig!
-20%
KÉPES ÉSZBONTÓ

Illusztrációk: Jess Bradley

Ventus Libro, 2017

 

Képes fejtörő Ez az észbontó könyv zsúfolva van izgalmas fejtörőkkel és mókás játékokkal. Kösd össze a pontokat, hogy megtudd, mi üldözi a felfedezőt! Keresd meg az erdőben rejtőző jetiket! Keresd meg a különbséget az ádáz dinoszauruszok között!

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2018.02.06
A készlet erejéig!
-20%
BARÁTSÁGOS BIOLÓGIA

Szerző: Dr. Szerényi Gábor

Ventus Libro, 2017

 

Itt az ideje, hogy te és a biológia barátok legyetek! Kíváncsi vagy rá, hogyan utazik a víz a növényekben, mekkorát tudsz fújni, mitől puffadhat fel a tojás, vagy hogy miért tágul ki a pupillád a sötétben?

Végezd el a könyvben található 52 kísérletet, és számos dolgot megtudhatsz arról, hogyan működik a mindennapok biológiája. A kísérletekhez mindent megtalálsz otthon, a háztartásban.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-20%
AZ ÉN RAJZOLÓS FIRKÁLÓS ÉS SZÍNEZŐS KÖNYVEM

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Szórakoztató foglalkoztató, zsúfolásig tele lépésről lépésre rajzolós feladatokkal, színezni való képekkel, befejezni való rajzokkal, csupa olyan játékkal, ami felszabadítja a gyerekek képzeletét.

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-20%
ADVENTI NAPTÁR

Szerző: Tony Wolf

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Ez a különleges adventi naptár 24 elbűvölő kis képeskönyvet tartalmaz. Minden könyvecske advent egy-egy napjához kapcsolódik, s mindegyikben van egy rövid történet, amelyet felolvashatunk, vagy amelyet maguk a gyerekek is elolvashatnak. A mesék kicsi és nagy állatokról szólnak, az erdő vidám lakóiról, tündérekről, varázslókról és más titokzatos, szeretetre méltó erdei lényekről. Az aranyzsinórral ellátott könyvecskéket felakaszthatjuk a karácsonyfára.

 
4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
GYÜLEKEZŐ ÁRNYAK

Szerző: Victoria Schwab

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Kell az egyik utolsó vérmágus, aki képes utazni a London varázslatos városa által összekapcsolt párhuzamos világok között. Négy hónap telt el azóta, hogy egy rejtélyes obszidián kő a birtokába került, és találkozott Szelina Barddal. Négy hónapja, hogy Fehér London uralkodói, a Dane ikrek elbuktak, és a követ a haldokló Holland testével együtt visszaküldte Fekete Londonba.

Kell álmait most baljós mágikus események kísértik, ébren pedig folyton Lina jár az eszében. Mialatt Vörös London az Elemek Viadalára – egy háromévente megrendezett nemzetközi, barátságos mágikus vetélkedésre – készül, egy bizonyos kalózhajó egyre közeledik. Időközben egy másik London lassan új életre kel. A mágia egyensúlya kényes és veszélyekkel teli; és ahhoz, hogy az egyik város felvirágozzon, egy másiknak vesznie kell...

 
3 800 Ft
Akció: 3 040 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-20%
CSAK KITALÁLTALAK?

Szerző: Francesca Zappia

Ventus Libro, 2017

 

Történet Alexről, a végzős gimnazistáról, aki skizofréniával küzd, és aki nehezen tudja eldönteni néha, hogy amit lát, az a valóság-e, vagy csak elképzeli. Vicces, provokatív könyv, amelyben néha az olvasó sem tudja, mi a valóság, és mi nem az.  Néha az élet őrültebb dolgokat produkál, mint a képzelet. Ezt Alex is megtapasztalja, aki próbál megbirkózni hallucinációival. Minden vágya, hogy normális diákként leérettségizhessen, de amikor új iskolájában felbukkan gyermekkori – talán csak kitalált – barátja, minden összezavarodik körülötte. Napról napra meg kell küzdenie hallucinációival, s ebben csak bátorságára, egy kopott jósgolyóra és egyetlen szövetségesére, a húgára számíthat. Ahogy telik az idő, Alex barátokat szerez, különböző kalandokba keveredik, a szerelem is rátalál, valamint rábukkan egy szörnyű titokra is, mely több ember életét fenyegetheti – de vajon mindez valóság vagy csak az elméje szüleménye? A lebilincselő történet végére talán kiderül…

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-20%
ELEANOR OLIPHANT KÖSZÖNI, JÓL VAN

Szerző: Gail Honeyman

Ventus Libro, 2017

 

A fura lány, Eleanor Oliphant élete óraműpontossággal működik, és tökéletesen üres. Emberi kapcsolata csak anyukával van, akivel minden héten egyszer beszél telefonon, és attól is csak az ekcémája lesz rosszabb. Neki minden éppen így jó; köszöni, jól van. Egy nap azonban meglátja a tökéletes férfit, aki még talán anyukának is tetszene, és onnantól kezdve mindent megtesz, hogy kapcsolatba kerülhessen kiszemeltjével. Ebben viszont folyton megzavarja bosszantó új kollégája, Raymond, akit a kiszámíthatatlan események újra és újra az útjába sodornak. Az események felgyorsulnak Eleanor körül, aki harmincévesen kész végre szembenézni az addig mélyen magába temetett gyermekkorával...

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.09.26
A készlet erejéig!
-20%
RÓZSA & TŐR

Szerző: Renée Ahdieh

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Természetfölötti elemekkel átszőtt mese Az Ezeregyéjszaka meséinek világából. Tragédia, gyilkosság, átok, hűség, árulás és szerelem egy márványpalotában.

A háború szélére sodródó országban Sahrazád kénytelen volt elszakadni szeretett férjétől, Kálidtól, Koraszán mindenható kalifájától. Csatlakozik a Kálid ellenségeinek táborában menedéket lelő családjához és Tarikhoz, gyermekkori szerelméhez. Tarik egy olyan sereg élére áll, amely Kálid hatalmának megdöntésére tör. Sahrazád tulajdonképpen fogoly – kétségbeesetten vergődik szerettei iránti hűségének béklyóiban. Nem hajlandó azonban senki bábjaként élni.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.09.20
A készlet erejéig!
-20%
IRÁNY A VADON!

Szerző: Chris Oxlade

Ventus Libro, 2017

 

Szeretnél új területeket felfedezni és izgalmas kalandokat átélni odakint a természetben? Állatokat megfigyelni az élőhelyükön, mint egy igazi természetbúvár? Megtanulni, mi a teendő, ha a vadonban ér az éjszaka, és rossz időjárási viszonyok között kell tájékozódnod, de nincs térerő?

Tanuld meg a trükköket és készségeket, legyél túlélő, és közben szórakozz jól a természetben, felkészülve minden váratlan helyzetre. Mert ilyenek gyakran vannak!

 

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
DILIS DARCY - SZIA, MEG MINDEN

Szerző: Laura Dockrill

Ventus Libro, 2017

 

Darcy a Nagy Iskolába készül, ahol egyenruhát kell hordani és csúnya, ormótlan cipőt. Minden rosszul alakul, ám ekkor váratlanul beveszik az iskolai újságot készítő csapatba. Csakhogy a házibáránya, Barita eltűnik, és a legjobb barátja, Will is elfordult tőle. Eleven, mulatságos történet egy szeretetreméltó, nagy képzelőtehetségű tizenévesről, sok bonyodalommal és még több nevetéssel.

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
KERTI MÓKA. NÖVÉNYNEVELÉS GYEREKEKKEL

Szerzők: Szakács-Nagy Zsuzsa, Thalmeiner Tünde

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Otthon is nevelhetsz növényeket, akár balkonládában, erkélyen vagy kiskertben. Ültess paradicsomot, pizzakertet, sőt, bogárszállodát is építhetsz. Ebből a könyvből megtanulod, hogyan gondozd a növényeidet, és hogyan hasznosítsd a termést különböző kreatív módokon, miközben megismerkedsz a környezetet benépesítő növényekkel és állatokkal. A kertészmérnök szerzők gyakran tartanak foglalkozásokat gyerekeknek, az így szerzett tapasztalataikat gyűjtötték össze ebben a könyvben az élvezetes közös kertészkedéshez.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
CSAK A BAJT HOZOD RÁM

Szerző: Stephanie Tromly

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Digby és Zoé, a két gimnazista nyomozásának és szerelembe esésének cseppet sem romantikus, inkább vicces és veszélyes története.

Amikor az ember arra készül, hogy Digby barátjaként túléljen egy átlagos napot, az nem sokban különbözik attól, mint ha az apokalipszist készülne túlélni.

Amikor Digby először becsönget, Zoe Webster nincs különösebben elragadtatva. Digby goromba, okos, és nem tűr ellentmondást. Mire Zoe észbe kap, máris nyakig ül abban a vicces és veszélyes eseményfolyamban, amely egy gimnazista lány elrablása ügyében folytatott nyomozáshoz vezet. Ennek az emberrablásnak pedig talán köze lehet ahhoz, hogy nyolc évvel ezelőtt tragikus körülmények között eltűnt Digby húga is.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EGY SÖTÉTEBB MÁGIA

Szerző: Victoria Schwab

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Kell az utolsó utazók egyike – varázsló a párhuzamos világok, mágikus városok közti átkelés ritka képességével. Szürke Londonban, a koszos és unalmas, minden mágia híján való birodalomban az őrült III. György uralkodik, míg Vörös Londonban, ahol Kell is felnőtt a trónörökös, Rhy Maresh mellett, tisztelik az életet és a mágiát. Fehér Londonban pusztító harc folyik a mágia birtoklásáért. És egyszer, valamikor létezett Fekete London is, amelyről senki sem beszél. Kell hivatalosan Vörös London utazója, a birodalmak közti levelek kézbesítője. Nem hivatalosan viszont csempész, olyan vevőkkel, akik bármit megtennének akár a legapróbb tárgyért is, amely a másik világból származik. Veszélyes időtöltés ez, amelynek következményeit Kell meg is tapasztalja. Szürke Londonban menekülve Szelinával találkozik, egy zsebmetszővel, aki kirabolja, majd megmenti az üldözőjétől, végül ráveszi Kellt, hogy magával vigye a másik világba.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
HOMÁROK

Egy első szerelem története

Szerzők: Tom Ellen – Lucy Ivison

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

A leghelyesebb srác a kócos fiúk közül odalépett mellénk, és leült. Ha valaki annyira jó pasi, mint ő, nincs szüksége semmilyen kifogásra, hogy beszélgetni kezdjen egy lánnyal. Ő sem vesződött ilyesmivel. Tudtam, hogy Stellára fog rányomulni, így hát elővettem a könyvemet a táskámból, és egy kicsit közelebb húzódtam a többiekhez. De a srác engem szólított meg.

– Nekem is megvan az a könyv. Érdekes?

Láttam, ahogy Stella rám néz – a pillantása kifürkészhetetlen volt a napszemüveg mögött. Tudtam, hogy biztosan berágott, amiért nem őt szólította meg először a srác.

 
3 200 Ft
Akció: 2 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
TUDOMÁNY ÉS TALÁLMÁNYOK

Kreatívkönyv

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Robotok és teleszkópok, röntgen és vonatok, televíziók és telefonok, rakéták és repülőgépek, találmányok, feltalálók és sok tudományos móka: ez mind rád vár! Rajzsablonokkal és több mint 100 matricával!

Rajzos feladatok * Fejtörők * Útvesztők * Elrejtett tárgyak

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CSUPA JÁTÉK - MATEK!

Furfangos, kreatív, foglalkoztató

Szerző: Anna Weltman

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

A számok segítségével lenyűgöző spirális alakzatokat készíthetnek a gyerekek a könyv útmutatásai alapján, néhány, megfelelően összekötött pontból pedig bonyolult háromdimenziós ábrákat. A matematikai alapok felhasználásával perspektivikus rajzokat vagy elképesztő illúziókat, sőt matematikai puzzle-t is alkothatnak, szabadon engedve fantáziájukat.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-20%
CSUPA JÁTÉK - TUDOMÁNY!

Furfangos, kreatív, foglalkoztató

Szerző: Clive Gifford

Ventus Libro Kiadó, 2017

 

Könyvünk izgalmasnál izgalmasabb feladatokat kínál, melyek a természet alaposabb megismerését teszik lehetővé. Segítségükkel felfedezhetik a gyerekek a körülöttük lévő világot. Megtanulhatják, hogyan szaporodnak a növények, hány különféle alakot tud ölteni egy élőlény élete során, valamint kísérletezhetnek fényhatásokkal és tükrökkel is.

 

Megismerhetik a Hold fázisait, megtudhatják, hány csont van a testükben, és hogy mi a fénytörés… Lélegzetelállító optikai illúziókkal és rejtvényekkel élvezetesen tölthetik az időt.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-20%
HARCI REPÜLŐGÉPEK (1914-1939)

Arzenál könyvek

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A „Repülők 1914 – 1939” a motoros repülés történetének kezdeteitől a második világháború kitörésének évéig kíséri végig a különféle típusú, gyártmányú és rendeltetésű repülőgépek fejlődését. Az olvasó megismerhet néhány híressé vált típust az első világháború légi harcaiból, sebességi rekordereket, és különlegességeket.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2018.02.11
A készlet erejéig!
-20%
MÁRVÁNYSZÍV

Történelmi trilógia – 3. kötet

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
PÓNIK ÉS PACIK - KALANDOS ENCIKLOPÉDIA

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Ebben a kötetben játékos formában ismerkedhetsz meg a lovakkal. Rengeteg kérdésre megkapod a választ, amit a pónikról és a pacikról tudni szeretnél.

- Hogyan törik be a lovakat?

- Mit csinál a patkolókovács?

- Milyen játék a lovaspóló?

- Milyen magas egy póni?

- Miért balról szállunk fel a nyeregbe?

- Hány lófajtát tartanak számon?

- Miért van egyre kevésbé szükség a lovak erejére?

- Manapság is vannak szabadon élő lovak?

- Mit adhatunk enni egy póninak?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
FOCI - KALANDOS ENCIKLOPÉDIA

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Ebben a kötetben játékos formában ismerkedhetsz meg a focival. Rengeteg kérdésre megkapod a választ, amit a futballjátékról és a játékosokról tudni szeretnél.

- A fiúk és a lányok együtt fociznak?

- Honnan ered a foci?

- Számít, milyen cipőben focizol?

- Hogyan lehetsz hivatásos játékos?

- Hogyan lehetsz klubtag?

- Milyen a jó játékos?

- Hogyan válhat valaki csapatkapitánnyá?

- Hogy lehet valakiből kapus?

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ ŰR

A teljes kozmikus sztori

Meghökkentő tudomány sorozat

Szerző: Glenn Murphy

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A vicces illusztrációkkal ellátott könyv választ ad a világűrrel kapcsolatos leghihetetlenebb kérdésekre is. Megtudhatjuk például, mik azok a fekete lyukak és vörös ördögök. Választ kapunk arra is, honnan tudjuk, hogy a csillagok és a galaxisok több milliárd évesek, illetve azt is, hogy mi egyáltalán a különbség a csillagok és a bolygók között. Rengeteg tudományos ismeret – a legkevésbé sem száraz, unalmas stílusban.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GUSZTUSTALAN TUDOMÁNY

Gyomorforgató körkép a legundorítóbb dolgokról

Meghökkentő tudomány sorozat

Szerző: Glenn Murphy

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Vannak témák, amelyekről nehéz szégyenlősség nélkül beszélni: ezek közé tartozik a saját testünk működése is. Glenn Murphy azonban arról híres, hogy magabiztosan, egyenesen mer hozzányúlni az olyan sikamlós témákhoz is, mint a nyál vagy a takony. Nem kertel, nem köntörfalaz, a nevén nevezi a dolgokat, és a saját nyelvükön, a saját szóhasználatukkal magyarázza meg a gyerekeknek, hogy mi is a haszna annak, hogy bizonyos dolgokat gusztustalannak tartunk; hogy miért alakult ki az emberben az undor, az irtózás, és milyen veszélyeket rejtegetne ránk nézve a hiánya.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SOHA, SOHA

Kulcs könyvek

Szerzők: T. Ellen – L. Ivison

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Egérke két év után találkozik ismét régi iskolatársaival egy sítúrán, tele félelmekkel és izgalmakkal. Jack abban bízik, hogy a kirándulás tele lesz izgalmakkal és kalandokkal, valamint hogy egy lányt is meghódíthat. Az üdülőhelyen megjelenik a jóképű Roland – aki Jack kiköpött mása. A menő tinibálvány és az átlagos iskolás srác egy napra szerepet cserélnek, mely alatt Jack szerelmet vall Egérkének. Vajon happy end lesz történetük vége, amikor lehull a lepel? Tom Ellen és Lucy Ivison vidám ifjúsági regényéből kiderül!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MADÁRTEJ

Kulcs könyvek

Szerző: Balázsi Lili Fanni

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Léna édesapja külkereskedő, ezért mindig utaznak. A vadóc tizenöt éves lány eddig hét országban végezte az iskoláit. Amikor Dél-Koreába utaznak, úgy dönt, a középiskola hátralévő éveit itt folytatja, nem utazik tovább édesapjával. Az új környezetben fel kell találnia magát: barátságokat köt, és folyton bajba kerül, meglepve ezzel a környezetét.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A CINKEPÁR ÚJ ODÚJA ... ÉS MÁS MESÉK

Mesés barangolások

Szerző: Frekot Erika

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A szerző rendszeresen tart barangoló-biológia órákat. Ilyenkor egy-egy kirándulás alkalmával mutatja meg a gyerekeknek, hogy mennyi apró, figyelemre méltó jelenséget lehet észrevenni a természetben. Első mesekönyve játékos formában mutatja be a gyerekeknek a rovarok világát.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HARAG & HAJNAL

Szerző: Renée Ahdieh

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Az Ezeregyéjszaka meséi hagyományait követve A harag és a hajnal pompás és izgalmas olvasmányt nyújt az első oldaltól az utolsóig.

 

A véres kezű, ifjú uralkodó birodalmában minden hajnal szívszaggató bánattal köszönt egy újabb szerencsétlen családra. Kálid, Koraszán tizennyolc éves kalifája egy rémséges szörnyeteg. Minden éjszaka új feleséget vesz magához, amint azonban felvirrad a reggel, nyakára kötött selyemzsinórral kioltják a fiatal lány életét. Amikor a tizenhat esztendős Sahrazád legkedvesebb barátja is Kálid áldozatául esik, a lány kegyetlen bosszút esküszik, és önként vállalja a következő menyasszony sanyarú sorsát. Sahrazád feltett szándéka, hogy életben marad, sőt egyszer és mindenkorra véget vet a kalifa rémuralmának.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
SZAVANNA

Mini móka

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Játékok, feladványok 120 oldalon!

Még ceruza sem kell hozzá!

 

Rengeteg játékos, mókás feladványt tartalmaz ez a könyv óvodásoknak.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
KÖZLEKEDÉS

Mini móka

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Játékok, feladványok 120 oldalon!

Még ceruza sem kell hozzá!

Rengeteg játékos, mókás feladványt tartalmaz ez a könyv óvodásoknak.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
TUDÓS VAGY, SEMMI KÉTSÉG

Harriet Russel rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Tudós vagy, semmi kétség! Olvasd el gyorsan a könyvet, és meglátod, így van!

 

Belül mindent megtalálsz, ami a tudóskodáshoz kell. A te dolgod csak annyi, hogy figyelj meg mindent, kérdezz okosan, kísérletezz bátran, és teszteld elméleteidet! Olyat is csinálhatsz majd, amit a nagy tudósok ritkán: megeheted, amit kikísérleteztél, készíthetsz saját hangszert szívószálból, és kipróbálhatod a gemkapocs-levitációt.

 
3 200 Ft
Akció: 2 560 Ft
Kezdete: 2018.02.11
A készlet erejéig!
-20%
KÖNYVTÁRI RENESZÁNSZ

Könyvtárak az információs társadalomban 2.0

Szerző: Sipos Anna Magdolna

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Sipos Anna Magdolna a könyvtártudomány kutatója művében az internet elterjedésének az olvasási szokásokra gyakorolt hatásain belül egy különleges területet vizsgál: a könyvtárak látogatottságának és használatának változásait. Az elmúlt évtized borulátó jóslatait statisztikai adatokkal és elemzésekkel cáfolja.

 
2 400 Ft
Akció: 1 920 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ROBINSON CRUSOE AZ ÁLLATOK SZIGETÉN

Szerző: Ivoná Brezinová

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Létezik egy kizárólag állatok lakta trópusi sziget, ahol ember még sosem járt. Lakói épp piknikre készülnek, amikor egy heves vihar furcsa tárgyat sodor a partra, melyből egy különös szörny bukkan elő. Az állatoknak sejtelmük sincs, hogy egy hajót látnak, a szörny pedig egy ember, aki hajótörést szenvedett. Hőseinknek meg kell hozniuk a döntést: visszakergessék-e az ismeretlen jövevényt a tengerbe vagy pedig segítsék a szigeten való boldogulásban? A lebilincselő, mókás történet mesélője Kedd, a cserfes papagáj. A könyvet az azonos címet viselő animációs film szeretnivaló illusztrációi színesítik.

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BÍBORSZÍV

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett. A célzott korosztály már tanult/hallott a mohácsi csatáról, ám annál kevesebb információja van arról, hogy a fiatalon életét vesztett uralkodó szinte semmiben sem különbözött a mai kamaszoktól. Lajos és Mária házassága őszinte, romantikus szerelmi kapcsolattá vált.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-50%
TENGERALATTJÁRÓK (1776–1940)

Arzenál könyvek

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A „Tengeralattjárók 1776–1940” a tengeralattjáró-hadviselés történetének legfontosabb tengeralattjáróit mutatja be az amerikai függetlenségi háborútól a II. világháború kezdeti szakaszáig. Az olvasó megismerhet néhány híressé vált búvárhajót az amerikai polgárháborúból – mint amilyen egyebek mellett az Intelligent Whale –, az I. világháború éveiből, végül pedig a II. világháborút megelőző időszak újszerű megoldásokat alkalmazó naszádjaiból, mint például a Nautilus, és a Swordfish.

 

 
3 990 Ft
Akció: 1 995 Ft
Kezdete: 2017.11.07
A készlet erejéig!
-20%
HARCKOCSIK ÉS PÁNCÉLOZOTT HARCJÁRMŰVEK (1900–1945)

Arzenál könyvek

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A Harckocsik és páncélozott harcjárművek 1900–1945 a 20. század első felének legfontosabb páncélozott harcjárműveit és szállítójárműveit mutatja be. A legendás Sherman és Tiger harckocsik mellett az olvasó olyan kevésbé nevezetes típusokkal is megismerkedhet, mint a szovjet Ba–10-es páncélautó vagy a német Hetzer önjáró löveg. A könyv a tárgyalt korszak legfontosabb 150 páncélozott harcjárművét vonultatja föl, mindegyiküket pontos és szemléletes színes grafikával illusztrálva.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A TEST ...AHOGY MÉG SOSEM LÁTTAD

Meghökkentő tudomány sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Kísérlet − Számold meg a szívverésedet!

Nincs szükség jól felszerelt kórházra ahhoz, hogy megfigyelhesd a szívverésedet. Próbáld ki ezt:

1. Végy egy apró, borsószemnyi gyurmadarabot, egy stopperórát és egy gyufát. Szúrd bele a gyufát a gyurmába.

2. Lazítsd el a karodat, a kezedet pedig fektesd az előtted lévő asztal lapjára, tenyérrel felfelé. A gyurmadarabot tapaszd a csuklód belsejére, a hüvelykujjad töve alá.

 
1 690 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
AZ EVOLÚCIÓ… AHOGY MÉG SOSEM HALLOTTÁL RÓLA

Meghökkentő tudomány sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A vicces illusztrációkkal ellátott könyv választ ad az evolúcióval kapcsolatos, leghihetetlenebb kérdésekre. Megtudhatjuk például, mi az „önző gén”, honnan jöttünk, és kiderül, miért nincsenek autó méretű bogarak. Rengeteg információ – a legkevésbbé sem száraz és unalmas stílusban.

 
1 690 Ft
Akció: 845 Ft
Kezdete: 2017.11.07
A készlet erejéig!
-20%
A MI BOLYUNK ...ÉS MÁS MESÉK

Mesés barangolások

Szerző: Frekot Erika

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A szórakoztató, kedves, szépen illusztrált történetek mellé a gyerekek tárgyi tudást is kapnak: megismerhetik az apró bogarak élőhelyét, viselkedését, szokásait. A kiegészítő tudásanyag a szórakoztatva tanulást szolgálja, a gyerekek pedig kérdések alapján ellenőrizhetik, mennyit jegyeztek meg egy-egy meséből. Ez a könyv kiváló kiegészítője lehet a hagyományos iskolai biológia óra tananyagának.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÓRIÁS LABIRINTUSOK KÖNYVE

Szerzők: Kirsteen Robson és Phil Clarke

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Több mint 100 izgalmas útvesztő-feladat vár ebben a vidám könyvben. Keressük meg az elásott kincset, vezessük haza az eltévedt állatokat és versenyezzünk, ki ér előbb célba!

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A VONATOK TÖRTÉNETE

50 könnyen összeállítható makett

Szerző: Philip Steele

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Képzeletben szálljunk fel a vasút történetének 50 leghíresebb vonatára. Induljunk el az 1804-es Trevethick Pen Y Darren gőzmozdonytól egészen a 2012-es HD300 901-es hibrid tolatómozdonyig tartó, izgalmas utazásra. A makett gyűjtőknek szánt útmutatás elmondja, hogy az egyes vonatok milyen szerepet játszottak a vasút történetében.

 
5 800 Ft
Akció: 4 640 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ AUTÓK TÖRTÉNETE

50 könnyen összeállítható makett

Szerző: Philip Steele

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Képzeletben üljünk be az autógyártás történetének 50 legnagyszerűbb alkotásába. Ismerkedjünk meg alaposabban a Ford 1908-as T-modelljétől a 2013-as Rolls-Royce Wraithig vezető fejlődés legfontosabb állomásaival. A makettgyűjtőknek szánt útmutatás elmondja, hogy az egyes autók milyen szerepet játszottak a személygépkocsik történetében.

 
5 800 Ft
Akció: 4 640 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
CSODÁS ÉKSZEREK 30 PERC ALATT

60 egyedi, ötletes kiegészítő gyorsan, könnyedén

Szerző: Beverly McCullough

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

Bármilyen hihetetlen, az ékszerkészítés nem feltétlenül időigényes és bonyolult. Légy bár kezdő vagy kisebb-nagyobb gyakorlattal rendelkező ékszerkészítő, ebből a hasznos kézikönyvből sok-sok kreatív ötletet, trükköt leshetsz el.

 

Kötetünkben 60 csodás ékszer – fülbevaló, nyaklánc, karkötő, bross és gyűrű – elkészítését mutatjuk be lépésről lépésre. Könnyedén, szórakozva sajátíthatod el az ékszerkészítés alapjait és a mesterfogásokat. Megismerheted a különféle hímzőtechnikákat és a gyöngyfűzés elengedhetetlen kellékeit.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KÓKUSZ KOKÓ, A KIS SÁRKÁNY ÉS BARÁTAI

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

Kókusz Kokót a gyerekek már jól ismerhetik a könyvsorozatból.

Hiába van szárnya Kokónak, az ifjú tűzokádó sárkánynak, mégsem tud repülni. Legjobb barátja, Oszkár ugyan a ragadozó sárkányok közék tartozik, de nem szereti a húst. Mindketten azért szomorúak, mert a szüleik nem akarják komolyan venni őket.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
KÓKUSZ KOKÓ, A KIS SÁRKÁNY

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

Kókusz Kokót a gyerekek már jól ismerhetik a könyvsorozatból.

Hiába van szárnya Kokónak, az ifjú tűzokádó sárkánynak, mégsem tud repülni. Legjobb barátja, Oszkár ugyan a ragadozó sárkányok közék tartozik, de nem szereti a húst. Mindketten azért szomorúak, mert a szüleik nem akarják komolyan venni őket.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
DÓZSA GYÖRGY SZERELMEI

Szerző: Illés György

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

A fordulatos regény Dózsa György életének utolsó tíz évét tárja elénk, azokat a körülményeket, melyek az alig harmincesztendős férfit a már jól ismert történelmi szerep felvállalásához, s végül a szörnyű kivégzéshez vezették. Az írói fantázia és a valós történelmi események a régmúlt idők lenyűgöző, magával ragadó világába varázsolják az olvasót.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ARANYSZÍV

Történelmi trilógia – 1. kötet

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

A SZERELMES HERCEGNŐ

Az izgalmas történelmi trilógia Habsburg Mária és II. Lajos magyar király gyermekkorában, továbbá uralkodásuk idején játszódik.

A szerelmi házasságot nem az uralkodóknak találták ki – Máriát már a bölcsőben odaígérték Lajosnak. Nekik mégis szerencséjük volt.

Mária első látásra beleszeret az ifjú királyba, azonban hosszú út vár még rájuk, mire a belső viszályoktól és török támadásoktól sújtott országban megtalálhatják a boldogságot. Az őszinte, romantikus szerelmi házasságnak a katasztrófával végződött mohácsi ütközet vet véget 1526-ban.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
A KISKUTYÁK TITKOS NYELVE

A kölyökkutyák testbeszéde

Szerző: Andrew Banks

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

Vajon, mit akar mondani a kiskutyánk?

Minden gazdi szeretné érteni a kölyökkutyák testbeszédét.

Amikor hazaviszünk egy aranyos kiskutyát, még nem is sejtjük, mennyi energiát igényel a gondozása, tanítása. Amikor egy állatkölyök érkezik a családba, még nem tud az elvárásainknak megfelelően viselkedni: sok mindenre meg kell tanítani, és ehhez rengeteg időre és türelemre van szükség. Elengedhetetlen, hogy megértsük, miért viselkedik éppen így vagy úgy kedvencünk.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NAGY KÉPES GYERMEKENCIKLOPÉDIA

Kérdezz! Felelek.

Szerző: Simona Ratto

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

- Hogyan épültek a piramisok?

- Mi alkotja az emberi testet?

- Mi a nukleáris energia?

- Mivel táplálkoztak a dinoszauruszok?

- Melyik a leghíresebb, és melyik a legmagasabb felhőkarcoló a világon?

- Ki találta fel a mozit?

- Melyik égitestet fedezték fel legelőször?

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.