TÉMAVÁZLATOK ÉRETTSÉGIZŐKNEK BIOLÓGIÁBÓL KÖZÉP- ÉS EMELT SZINTEN

-20%
TÉMAVÁZLATOK ÉRETTSÉGIZŐKNEK BIOLÓGIÁBÓL KÖZÉP- ÉS EMELT SZINTEN

Szerzők: Havas Thyra - Bornemisza Zsuzsanna

Műszaki Könyvkiadó, 2015

2 190 Ft
Akció: 1 750 Ft
Kezdete: 2020.01.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A kétszintű biológia érettségi nem könnyű feladat. A biológiatudományok óriási léptetekkel fejlődnek, és ennek a fejlődésnek az eredményeit a tankönyvek csak részben tudják megjeleníteni. Könyvünk az új kerettantervekhez igazodó középiskolai biológiatananyag-követelmények összegzése. Segítségével sok időt és energiát takaríthat meg az, aki a szisztematikus felkészülést választja.

A nyolc nagy fejezet témái felölelik a teljes középiskolai tananyagot. A témakörök összefoglaló jellegük miatt többnyire három, illetve négy évfolyam ismeretanyagát tartalmazzák.

A könyvben a tartalomjegyzék alapján könnyen lehet tájékozódni a fejezetekhez tartozó témakörökről és a legfontosabb kapcsolódó kísérletekről. A fejezeteken belül kialakított, jól tagolt szerkezet támogatja a könnyű áttekinthetőséget. Biztosítja a témakörök ismeretanyagának átláthatóságát, a logikai kapcsolatok áttekinthetőségét. A dőlt betűvel kiemelt részek az emelt szintű követelményeket jelzik, amelyeknek elolvasása segítheti a megértést, de a középszintű érettségi vizsgákon ismeretük nem elvárás.

A kötet hozzájárul a sikeres otthoni tanuláshoz, a régebben tanult ismeretek felelevenítéséhez, a tanultak rendszerbe foglalásához, az írásbeli és a szóbeli érettségire történő felkészüléshez.

A szerzők az új kerettantervi követelményekből kiindulva figyelembe vették a biológia újabb tudományos eredményeit is.

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2015

Terjedelem: 264 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789631646634
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu