Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Hessyn Informatikai és Oktatási Kft.

Fő kategória >KIADÓ >G-I >Hessyn Informatikai és Oktatási Kft.

Sorrend:

IFRS PÉLDATÁR

Szerzők: Dr. Rózsa Ildikó, Bűdy Zoltán, Dr. Karai Éva

Hessyn Kiadó, 2016

 

Az elmúlt években több publikáció is megjelent IFRS-témakörökben, azonban elsősorban elméleti megközelítésben. Jelen kiadvány az IFRS témakörét kizárólag gyakorlati módon dolgozza fel, egy hiánypótló és egyedülálló kiadványként, mint IFRS-példatár, -feladatgyűjtemény. A példatár összeállításánál elsődleges cél volt, hogy rendszerezetten – témakörönként és standardonként – kerüljenek összeállításra a feladatok úgy, hogy a felhasználójának tanulását, vizsgára való készülését segítse, valamint összhangban legyen a korábbiakban kiadott Nemzetközi számvitel I. és Nemzetközi számvitel II. könyvek struktúrájával. A feladatok mind az egyedi IFRS-beszámolókban, mind pedig a konszolidált beszámoló összeállításánál alkalmazandó standardok témakörét átölelik, melyeket minden esetben megoldás, magyarázat követ.

 
12 600 Ft
NEMZETKÖZI SZÁMVITEL II.

Az IFRS konszolidációra vonatkozó szabályai - érthetően és gyakorlatiasan

Szerző: dr. Rózsa Ildikó

Hessyn, 2015

 

Előző kötetünkben az IFRS egyedi beszámolókban is alkalmazandó szabályait ismertettük. Az IFRS szabályozása azonban elsődlegesen a cégcsoportok konszolidált beszámolóinak összeállítását célozza meg, melyek az egyedi IFRS beszámolókból készülnek. Az egyedi beszámolók elkészítésének szabályai után jelen második kötetben az IFRS szabályok szerinti konszolidáció kerül áttekintésre, amelyet gyakorlati példákon keresztül, a magyar számviteli törvény konszolidációs szabályaival párhuzamba vonva mutatunk be.

 
4 830 Ft
NEMZETKÖZI SZÁMVITEL I.

Az IFRS alapjai a kezdetektől - egyedi beszámolókra vonatkozó standardok

Szerző: dr. Rózsa Ildikó

Hessyn Informatikai és Oktatási Kft., 2015

 

Napjainkban egyre több ország jelenti be, hogy átveszi az IFRS-ek szabályait. Magyarországon évek óta kötelező az IFRS-ek alkalmazása a tőzsdei társaságoknak konszolidált beszámolókra. 2016. január 1-jétől már nemcsak a konszolidált, hanem az egyedi beszámolókban is lehetséges az IFRS használata bizonyos társaságoknak, illetve 2017. január 1-jétől kötelező a használata többeknek. Az IFRS-ek ismerete tehát fontossá válik e szabályrendszert alkalmazóknak, valamint az e rendszerre alapozott beszámolók felhasználóinak is.

 
6 090 Ft
-36%
  ÁFA ÉS SZÁMLÁZÁS A GYAKORLATBAN ALAPKÖTET + KIEGÉSZÍTÉSEK 2015

Szerző: Dr. Farkas Alexandra

Hessyn Kiadó, 2015

 

Az Áfa és számlázás a gyakorlatban 2014, illetve az Áfa és számlázás a gyakorlatban - Kiegészítések és módosítások 2015 c. kötetek.

 
9 870 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  ÁFA ÉS SZÁMLÁZÁS A GYAKORLATBAN - KIEGÉSZÍTÉSEK ÉS MÓDOSÍTÁSOK 2015

Szerző: Dr. Farkas Alexandra

Hessyn Kiadó, 2015

 

A kiegészítő kiadvány a 2014. év elején kiadásra került „Áfa és számlázás a gyakorlatban 2014” című könyv kiegészítése a 2014. évközi, valamint a 2015. január 1-jén hatályba lépett áfa-szabályokkal. Így ez a kiadvány az alapkönyvvel együtt értelmezhető és alkalmazható.

 
2 730 Ft
-50%
ÁFA ÉS SZÁMLÁZÁS A GYAKORLATBAN 2014

Szerző: Dr. Farkas Alexandra

Hessyn Kiadó, 2014

 

Az ÁFA és számlázás a gyakorlatban 2014 című könyv színvonalas gyakorlati útmutató minden könyvelőnek, hiszen az ÁFA törvényt példákkal, érthetően

tekinti át a szerző közkedvelt, gyakorlatias stílusában.

 
7 140 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.