KÖZÉTKEZTETŐK KÉZIKÖNYVE I.

-20%
KÖZÉTKEZTETŐK KÉZIKÖNYVE I.

Szerzők: Dr. Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz, Csajbókné dr. Csobod Éva, Gyuricza Ákos, Mák Erzsébet, Sinka Magdolna, Szűcs Zsuzsanna, Zentai Andrea

SpringMed Kiadó, 2018

12 000 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

9 600 Ft
Kezdete: 2023.07.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A közétkeztetés fogalmán hétköznapi értelemben azt a közösségi ellátást értjük, ahol korcsoportilag a csecsemőktől az idősekig, illetve speciális területeken az ellátottak és az ott dolgozók részére rendszeresen, tervezett és szervezett keretek között naponta egyszer vagy többször étkezést biztosítunk.

A közétkeztetés felelőssége fokozatosan növekszik. Az objektív tápanyagszükséglet és a szubjektív igények összehangolása mellett nagy szerepe van az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és a diétás étkeztetés biztosításában, s a kulturált étkezési szokások kialakításában, fenntartásában.

A táplálkozástudomány fejlődése, a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi szintű módosítások is szükségessé tették, hogy mindezek figyelembevételével, a közétkeztetésben dolgozó kollégák munkájának támogatására megszülessen egy, az adott területet átfogóan segítő, elemző könyv. A jogszabályok betartásához, a táplálkozási ajánlások követéséhez, a közétkeztetés színvonalas megvalósításához kívánunk segítséget nyújtani ezzel a hiányt pótló, a szakma neves képviselőinek részvételével összeállított kézikönyvvel.

 

 

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 296 oldal

 

 

Főbb fejezetek:

1. A közétkeztetés szerepe és jelentősége

2. Menedzsment tevékenység a közétkeztetésben

3. Táplálkozás- és élelmezéstudomány (OKOSTÁNYÉR®, Áruismeret, Konyhatechnológiai műveletek, Ételismeret, Étlaptervezés, Diéták)

4. Kiszabati útmutató

5. Élelmezésüzemeltetés, gazdálkodás

6. Élelmezésbiztonság

7. Élelmezés minőségirányítása

8. Jogszabálygyűjtemény

A kézikönyv szerzői hazai szakemberek, szakterületük kíválóságai, akik részt vesznek az oktatói munkában, vizsgáztatásban és segítik a közétkeztetésben szereplők munkáját. 

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789639695627
Kiadó
SpringMed Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu