Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Hangoskönyvek


Sorrend:

12

  POM POM MESÉI - MIRR-MURR KALANDJAI - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Csukás István

Rudolf Péter előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2016

 

Népszerű, Kossuth-díjas írónk két közismert mesealakjának történeteit nyújtjuk át a Hangoskönyvek hallgatóinak. Pom Pom és Mirr-Murr a magyar meseirodalom klasszikus szereplői, a gyermekek és a gyermeki lelkületű felnőttek kedvencei. Kalandjaik, melyeken generációk nőttek fel, a kíváncsiság és a játékos képzelet jegyében felhőtlen derűt csempésznek életünkbe.

 
2 990 Ft
SZÉLFIÚCSKA MESÉI - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Fésűs Éva

Pogány Judit előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2015

 

Az öreg téli szél még egyszer maga köré gyűjtötte fütyörésző fiacskáit, mielőtt neki engedte volna őket a világnak. Ám boldog sóhajtása hirtelen megakadt a legkisebbik szélfiúcskán, aki vékonyan és szelíden lengedezett a sor végén. Mi lesz belőled? Hiszen annyi erőd sincsen, hogy egy hópihét megtáncoltass! Szélfiúcska mégis útra kelt. Sok kalandban volt része, a maga kedvességével segített a bajba jutottakon, és nem utolsó sorban megtanulta a legfontosabbat, azt hogy a boldogság olyan rejtélyes valami, amit sem kölcsönadni, sem osztogatni nem lehet.

 
1 990 Ft
-20%
ÁLLATI DOLGOK! - hangoskönyv -Elfogyott

Versek 1-99 éves gyerekeknek

Pogány Judit előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2011

 

A lemezen hallható állatversek kicsiket és nagyokat egyaránt jókedvre derítenek. Minden korosztály megtalálja kedvencét Csukás István, József Attila, Szabó Lőrinc, Romhányi József -és még számtalan neves költő verseit hallgatva.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
TÚL A MASZAT-HEGYEN - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Varró Dániel

Mácsai Pál előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2004

 

"Fürödni hát, vagy nem fürödni? Az itt a kérdés gyerekek. Nagyobb kérdés ez, mint a többi, Ez ad mesémnek keretet."

 
2 990 Ft
MAJA, A MÉHECSKE - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Waldemar Bonsels

Pogány Judit előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2009

 

A kíváncsi Maja már élete első repülésén elkóborol társaitól. Egyedül kénytelen megismerkedni a nagyvilággal, megtapasztalni, hogy nem csak barátok, de ellenségek is élnek benne. Miközben a kis méhecskéért izgulunk, megérthetjük, milyennek látszik a természet egy hozzá hasonló apróság szemszögéből. A Maja, a méhecske igazi családi élmény. Egy mese, melynek bölcsessége a felnőttek számára is tanulságos.

 
1 990 Ft
SHAKESPEARE-MESÉK - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Charles és Mary Lamb

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2010

 

„Az ifjúság figyelmét – még mielőtt megérik arra, hogy magukkal Shakespeare műveivel ismerkedjék meg – e ráváró nagy örökségre felhívni, képzeletét a mesés kincs felé irányítani, ez volt a Lamb testvérek elsődleges célja a világhírű művek nyomán készült meséik megírásával. Méltán mondható, ez sikerült is, mert mintegy másfél évszázada ezek a mesék vezetik be az ifjúságot Shakespeare művészetébe. Noha a Shakespeare-mesék az ifjúságnak készült, mégis >>felnőtt-könyv<< lett belőle: az angol irodalom klasszikus művei között foglal helyet."

 

Vas István

 
2 990 Ft
LÉGHAJÓVAL A VILÁG KÖRÜL - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Gerald Durrell

Pokorny Lia előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2011

 

Emmának és ikeröccseinek az a szerencséjük, hogy Gerry nagybácsikájuk kísértetiesen hasonlít Gerald Durrellre. Elég az hozzá, hogy Gerry bácsi a kertjükben landol Belladonna nevű léghajójával, és magával viszi a három gyereket, hogy felkutassák Gerry bátyját, aki két éve indult el afrikai tanulmányútra, de azóta nem adott hírt magáról. A keresésből aztán világ körüli utazás lesz. Gerald Durrell, a biológus szépíró rengeteg érdekes tudnivalót lop az izgalmas és humoros történetbe. Akad egyáltalán gyerek, aki az ismeretszerzésnek ne ezt a Durrell-módszerét választaná?

 
2 990 Ft
  KÖKÖJSZI ÉS BOBOJSZA ÚJABB KALANDOZÁSAI - hangoskönyv - Elfogyott

Szerző: Török Sándor

Csankó Zoltán előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2012

 

Az első részben megismert két édes-kedves törpe, a vékony hangú Kököjszi és a vastag hangú Bobojsza ezúttal Pannit, Andris kishúgát repíti a Szent Kristóf nevű papírhajón csodás kalandok felé. A kis törpék segítségével ellátogathatunk az állatkertbe és a mennyei mosodába, megismerhetjük Csúfvirágot és a Nevetlen Rongybabát. A testvérekkel és kis állatpajtásaikkal – Pisz-Pisszel, a cicával és Tyühával, a kutyussal – sok mulatságos dolog történik.

 
2 990 Ft
TÜNDÉRES MESÉK - hangoskönyv - Elfogyott

Pogány Judit előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2012

 

Tartalom:

1. Csúnyácska, a tündér

2. Az ecetesüveg lakója

3. A fogtündér

4. A süsü-tündérek

5. Árgyílus és Tündér Ilona

6. Melisande

7. Az igazságtevő tündér

 
1 990 Ft
KIRÁLYLÁNYOS MESÉK - Elfogyott

Ónodi Eszter előadásában

Kossuth Kiadó - Mojzer Kiadó, 2014

 

A nagy mesék és a mesemondások ideje soha nem jár le – szerencsére. A mese mindig utat mutat a gyermeknek, hogyan találja meg helyét az életben. A TÜNDÉRes és SÁRKÁNYos mesék után most a kortárs magyar és világirodalom legszebb KIRÁLYLÁNYos meséi közül szólal meg néhány Ónodi Eszter előadásában.

 
1 990 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.