A FIZIKA OKTV FELADATAI ÉS MEGOLDÁSAI 2004–2016

-15%
A FIZIKA OKTV FELADATAI ÉS MEGOLDÁSAI 2004–2016

Szerző: Holics László

Typotex Kiadó, 2017

 

 

5 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 675 Ft
Kezdete: 2020.05.23   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az elmúlt évek, évtizedek Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyeinek feladatai és megoldásai az újonnan felnövő nemzedékek számára abban a tekintetben is példát mutatnak, hogy a középiskolai fizikaanyagra támaszkodva milyen magas színvonalra lehet eljutni, s mennyire gazdag a problémamegoldás eszköztára. Ezért véljük fontosnak újra és újra összegyűjteni és közreadni a versenyfeladatokat és azok megoldásait.

 

A megoldások ismertetése során a szerző kitér a megoldás stratégiájára, a megoldáshoz vezető út megtalálásának fortélyaira, az eredmény ellenőrzésének lehetőségeire és természetesen a megoldás diszkussziójára is.

 

A könyv használhatóságát nagyban növeli, hogy a szerző a megoldás menetét és a végeredményt a legtöbb esetben paraméteresen is megadja. A paraméteres megoldás kidomborítja a megoldás gondolatmenetét, áttekinthetővé teszi az egyébként olykor szövevényes levezetést: ily módon mindig követni lehet a felírt mennyiségek fizikai tartalmát és a lépések egymásra épülésének logikáját.

 

A kötet adatai:

Formátum: B/5

Megjelenés éve: 2017

Terjedelem: 452 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-2799-29-2
Kiadó
Typotex Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu