A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet

-35%
A KÁRPÁT-MEDENCE TÖRTÉNELMI GASZTRONÓMIÁJA 1. kötet

Szerzők: Batár Zsolt Botond, Dr. Kanyó Terézia

Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021

3 000 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 950 Ft
Kezdete: 2025.05.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

 

A kötet adatai:

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2021

Terjedelem: 126 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786158136044
Kiadó
Teleki Sámuel Kulturális Egyesület
Termék státusza
Outlet    
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu