Fedezzük fel a világ legfinomabb burgonyás receptjeit a forró levesektől az ízletes szamószáig, a currytől a quesadilláig, a pitétől a pirogokig!
Amíg a tűzhelyen gyöngyözik a marhahúsos raguleves, és a sütőben pirul a rakott krumpli pék módra, olvashatunk a burgonya eredetéről, megtudhatjuk, honnan származik a népszerű szalmaburgonya és a ropogós csipsz kultusza. A burgonya töretlen népszerűségét nemcsak a sokféle felhasználási lehetőségnek köszönheti, hanem annak is, hogy kalóriatartalma alacsonyabb, mint a rizsé és a kenyéré, gluténmentes, és kiváló tápanyagforrás.
Legyen klasszikus vagy modern változat, a 65 recept mindegyike – az alapanyag egyszerűsége ellenére is – különleges, sokszínű kulináris élményt nyújt.
A kötet adatai:
Formátum: 190x235 mm
Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2022
Terjedelem: 160 oldal