A POLGÁRI PERRENDTARTÁS ÉS A KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK KOMMENTÁRJA I-III.

-5%
A POLGÁRI PERRENDTARTÁS ÉS A KAPCSOLÓDÓ JOGSZABÁLYOK KOMMENTÁRJA I-III.

Szerkesztő: Varga István

Lektor: Németh János

HVG-ORAC Kiadó, 2018

 

Szerzők: Bacher Gusztáv; Baranyi Bertold; Bodoki Gábor; Böszörményiné Kovács Katalin; Burai-Kovács János; Döme Attila; Ébner Vilmos; Éless Tamás; Faludi Gábor; Farkas Attila; Goldea Zsuzsanna; Aleku Mónika; Harsági Viktória; Juhász Csaba; Juhász Linda; Kapa Mátyás; Király Miklós; Köblös Adél; Kövesné Kósa Zsuzsanna; Kőrös András; Légrádi István; Máté Viktor; Mikó Ádám; Okányi Zsolt; Orosz Árpád; Osztovits András; Paksi Gábor; Parlagi Mátyás; Pulinka Mihály; Reviczky Renáta; Szécsényi-Nagy Kristóf; Szőcs Tibor; Timár Kinga; Tóth Ádám; Varga István; Virág Csaba

20 000 Ft
Akció: 19 000 Ft
Kezdete: 2019.02.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv az új Pp. szabályainak magyarázatát tartalmazza első kézből, a törvény előkészítését az első pillanattól meghatározóan befolyásoló kodifikációs téma- és munkabizottsági elnökök és tagok tollából. A kommentárban minden témakört olyan szakértő ismertet, akinek az a szűken vett szakterülete. A szerzői csapatot szerkesztőként Varga István tanszékvezető egyetemi tanár (ELTE ÁJK Polgári Eljárásjogi Tanszék), ügyvéd, a Polgári Perjogi Kodifikációs Főbizottság tudományos titkára irányította.

 

A szerzők célja, hogy tudományosan megalapozott, de elsősorban a mindennapi gyakorlati jogalkalmazói igényeknek megfelelő kommentár szülessen. Az első és a második kötet szakaszonként haladva ismerteti az új Pp. szabályait. A harmadik kötet a Pp.-n kívüli magyar jogszabályokat (kiemelten a választottbírósági eljárást), valamint a nemzetközi és uniós normákat (jogsegély-szerződéseket, joghatósági- és jogsegély-rendeleteket, valamint a sui generis európai uniós eljárásokat) dolgozza fel.

 

A kötet adatai:

Formátum: B/5

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: I. kötet: 1168 oldal, II. kötet: 1140 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu