A STRATÉGIAI TECHNOLÓGIAMENEDZSMENT ALAPJAI

-15%
A STRATÉGIAI TECHNOLÓGIAMENEDZSMENT ALAPJAI

Szerző: Deutsch Nikolett

Akadémiai Kiadó, 2024

5 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 675 Ft
Kezdete: 2024.04.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A stratégiai technológiamenedzsment olyan, viszonylag rövid múltra visszatekintő interdiszciplináris témakör, amely a vele szoros kapcsolatban álló diszciplínákban − stratégiai menedzsment, innovációmenedzsment, projektmenedzsment, tudásmenedzsment, változásmenedzsment, IT-menedzsment − végbement fejlődésből is táplálkozva, illetve azokat támogatva jelent meg és vált egyre erősebb kutatási területté.

A stratégiai technológiamenedzsment magasabb szintre emeli az új technológiák megjelenési és kiaknázási folyamatainak vizsgálatát, valamint azzal foglalkozik, hogyan járulnak hozzá a technológiák a szervezetek eredményes és hatékony működéséhez. Azt hangsúlyozza, hogy a vállalatok versenyképességének forrásául technológiai erőforrásaik és képességeik, valamint azok fejlesztésére tett erőfeszítéseik szolgálhatnak.

A stratégiai technológiamenedzsment és így jelen szakkönyv fókuszában is az áll, hogyan integrálható a technológiai stratégia és annak menedzselése a vállalat stratégiai gondolkodásába, magas szintű tervezési és menedzsmentfolyamataiba.

 

A kötet adatai:

Formátum: B/5

Kötés: kartonált

Megjelenés éve: 2024

Terjedelem: 220 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789634549406
Kiadó
Akadémiai Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu