AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOK ELLENŐRZÉSE

AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOK ELLENŐRZÉSE

Szerző: Salamon Péter

Perfekt Kiadó, 2014

 

 

2 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Magyarország 10 éve tagja az Európai Uniónak. Tagságunk jelentős változásokat hozott a hazai gazdálkodó szervezetek környezetében. A környezeti változások magukkal hozták a jogszabályi környezet, a gazdálkodáshoz tartozó más tényezők módosulását is. A hazai jogszabályi környezetre például jelentős hatást gyakorolnak az Európai Unió által megfogalmazott irányelvek és az előírások körét bővítik az uniós rendeletek.

Az uniós tagsággal járó lehetőségek és kötelezettségek – sok más tényező mellett – jelentősen befolyásolják, meghatározzák a hazai gazdálkodó szervezetek ellenőrzési környezetét is. Lényegesen bővült a gazdálkodó szempontjából értelmezett külső ellenőrzési környezet.

 

Ez a könyv – amely témája szempontjából mindenképpen hiánypótló kézikönyvnek tekinthető – a vállalkozások, költségvetési szervek (együtt és a továbbiakban kedvezményezettek) társfinanszírozott projektjeinek ellenőrzésével, az Európai Unió által nyújtott támogatásokhoz kapcsolódó ellenőrzések ismereteivel foglalkozik. A szerző kitér az Európai Unió által nyújtott támogatások ellenőrzésének elméleti és gyakorlati vonatkozásaira egyaránt, a támogatások és a támogatások ellenőrzési rendszerének áttekintése mellett gyakorlati tanácsokkal is szolgál.

Ajánljuk a kiadványt
• a felsőoktatásban és a felnőttképzés egyes szakmai területein résztvevőknek, akik ellenőrzési ismereteket is tanulnak,
• valamennyi, uniós pályázatot elnyert szervezet (kedvezményezett) felső vezetésének,
• a kedvezményezettek belső ellenőrzésének és könyvvizsgálójának, valamint
• minden olyan vállalkozás és költségvetési szerv vezetőjének és belső ellenőrének, amely szervezetek a jövőben kívánnak uniós támogatást elnyerni.

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2014
Terjedelem: 134 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-394-834-7
Kiadó
Perfekt Kiadó
VTSZ
4 901
Várható szállítási határidő
4-6 munkanap
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu