AZ IDEÁLIS CSAPATJÁTÉKOS

-20%
AZ IDEÁLIS CSAPATJÁTÉKOS

Hogyan ismerjük fel és fejlesszük az alapkészségeket?

Szerző: Patrick Lencioni

HVG Kiadó, 2016

 

 

3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2018.08.07   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Milyen tulajdonságok kellenek az eredményes csapatmunkához?

Miért jelent versenyelőnyt a csapatmunkára épülő szervezeti kultúra?

 

Az üzleti életben elengedhetetlenül fontos, hogy hatékonyan tudjunk együttműködni másokkal. Épp ezért lényeges, hogy a vezetők ne csak felismerjék, hanem kineveljék az ideális csapatjátékosokat, és megfelelően kiaknázzák erősségeiket. Azok a munkatársak pedig, akiket alázat, lelkesedés és jó embereismeret jellemez, értékesebb és piacképesebb munkaerővé válnak.

 

Patrick Lencioni egy szórakoztató esettanulmánnyal mutatja be, miként érvényesíthetjük a csapatmunkához szükséges három legfontosabb tulajdonságot munkahelyünkön és életünk más területein.  Az ezek felismeréséhez és fejlesztéséhez kidolgozott modellje praktikus segítséget kínál vezetőknek, HR-szakembereknek és csapattagoknak egyaránt.

 

Az esettanulmány:

Jeff Shanley átveszi nagybátyjától a családi építőipari vállalkozás vezetését. Hamar rádöbben, hogy a cég történetének eddigi  legnagyobb feladata a dinamikus létszámbővítés úgy, hogy a csapatmunkára épülő szervezeti kultúra alapértékeit folyamatosan szem előtt tartsák. Ennek érdekében olykor azt kockáztatja, hogy a meglévő emberei közül elveszít olyan tehetséges alkalmazottakat is, akik nem képesek csapatban dolgozni. Meg kell továbbá győznie temperamentumos operatív igazgatóját, hogy a rövid távú, sürgető problémák miatt semmiképpen ne adjanak alább a cég toborzási követelményeiből.

 

Patrick Lencioni a The Table Group alapítója és elnöke. Az 1997 óta működő vállalat fő célkitűzése az, hogy a vezetőket segítse a szervezetük hatékonyabbá tételében. Irányelveiket különféle szervezeteknél alkalmazzák, például multinacionális vállalatoknál, kisvállalkozásoknál, profi sportkluboknál, a hadseregnél, civil szervezeteknél, iskolákban és egyházaknál.

Tíz üzleti könyv, többek között a Kell egy csapat – A sikeres együttműködés 5 akadálya szerzője. Írásai a The Wall Street Journalban, a Harvard Business Review-ban,  a Bloomberg Businessweekben és a USA Todayben jelentek meg. A San Francisco-öböl mellett él feleségével és négy fiukkal.

 

A kötet adatai:

Formátum: 160x235mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2016

Terjedelem: 200 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-304-384-4
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu