BIZALOM

-20%
BIZALOM

Irányított terápiás technikák a szeretet, a bizalom és az intimitás helyreállítására

Szerző: Morgan Johnson

Édesvíz Kiadó, 2023

5 690 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 550 Ft
Kezdete: 2023.05.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és roppant gyakorlatias útmutató, az ön-magunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez.

Hozd rendbe, gyógyítsd meg és állítsd helyre a kapcsolatodat bizonyítékokon alapuló terápiás tech-nikákkal, készségekkel és gyakorlatokkal a bizalomépítés elismert szakemberének segítségével.

 

A kapcsolatok számtalan módon sérülhetnek, az árulás, mint kapcsolati normasértés azonban alap-jaiban képes megrázni minket. Ennek ellenére azon párok vagy partnerek számára, akik együtt akarnak maradni és munkát fektetnek bele, lehetséges a gyógyulás. A régi kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak minket, szét lehet bontani apró darabjaira és újra lehet építeni olyan kötelékké, amely mélyebb, erősebb és örömtelibb, mint azt valaha is képzeltük. A közös belső erőforrások fel-kutatásával és egy biztonságosabb kapcsolati tér megteremtésével, a nem működő párkapcsolati minták megtörhetőek, az egymás iránti gondoskodás mélyíthető.

 

bizalomerősítő munka - egyéni és közös gyógyulás - szorosabb érzelmi kapcsolódás

- mélyebb intimitás - kapcsolaterősítő kommunikáció

 

A Bizalom című kötetben az alábbiakat találhatod meg:

 

 

Részletesen kidolgozott gyakorlatok és készségfejlesztő feladatok, amelyek segítik a párokat azáltal, hogy ezek közös elvégzésével, helyreállíthatják az önmagukba és egymásba vetett bizalmukat.

 

Irányított módszer az árulás utáni gyógyuláshoz, legyen szó szexuális hűt-lenségről, érzelmi viszonyról, rejtett függőségekről vagy tiszteletlenségről.

 

Megbízható terápiás stratégiák és technikák a párterápia Gottman-módszeréből, az érzelemközpontú párterápiából (EFT) és más bizonyítékokon alapuló megközelítésekből.

 

Kiegészíthető javaslatok, beszélgetésindítók és mintaszövegek az érzelmi feldol-gozás és a kapcsolati gyógyulás elősegítésére.

 

A párkapcsolati dinamika befogadó, előítéletektől mentes szemlélete, amely a könyvet bármilyen típusú kapcsolatban alkalmazhatóvá teszi.

"A bizalom létfontosságú az egészséges kapcsolatokhoz, mert ez az alapja a kötődésnek és a bensőséges viszonyulásnak, amely szükséges a gyümölcsöző, hosszú távú kötelék kialakításához és fenntartásához."

 

A kötet adatai:

Kötés: ragasztókötött

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 217 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789635074402
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu