Rubin Eszter író és gasztronómus új kötete, amely a speciális táplálkozással foglalkozó szakácskönyveinek sorában a hatodik, kifejezetten és kizárólag a desszertekre koncentrál. Cukor-, tej- és gluténmentes, buja desszertekkel: édességekkel, süteményekkel, tortákkal, szeletekkel, pitékkel, falatokkal, kekszekkel, krémekkel, tekercsekkel, palacsintákkal és egyebekkel teli könyvet tart tehát kezében a kedves Olvasó. A receptúrák kialakításánál a legkevésbé sem a helyettesítésen van a fő hangsúly, hanem a minőségi alapanyagok felhasználásával készült, teljes értékű, igazán csábító, csodás, isteni finom, valódi desszerteken.
Külön fejezetben találhatók a nyersvegán receptek, amelyek mindezek mellett még tojásmentesek is, és igazán egyszerűen elkészíthetők.
A könyv hasznos segítség azoknak, akik diabétesszel, inzulinrezisztenciával vagy összetett táplálékallergiával/-intoleranciával élnek, a pajzsmirigybetegséggel, felszívódási zavarokkal vagy emésztési problémákkal küzdőknek, valamint mindazoknak, akik szeretnének egészségesen étkezni, elkerülve az egészségre ártalmas anyagokat.
Semmi okunk nincs rá, hogy lemondjunk az igazán finom édességekről, hiszen a mentes táplálkozás nem korlátozás, hanem valójában szabadság, megszabadulás a rossz gyakorlatoktól.
Aki végiglapozza a könyvet, az előtt hívogató, magával ragadó és örökre rabul ejtő sütemények tárháza tárul fel. Ez az, ami egy új korszak új hedonizmusát jelenti.
A kötet adatai:
Kötés: kartonált
Megjelenés éve: 2024
Terjedelem: 240 oldal