Kényeztessük el a bennünk rejlő csokoládéfüggőt!
Hogyan merülhetünk el a világ legkedveltebb édességének a világában?
Legyen folyékony vagy táblás, a csokoládé szerelmeseiként értékeljük a valódi minőséget. A Csokoládémánia segítségével megismerhetjük a nyers kakaóbab átalakulását kész csokoládévá, felfedezhetjük a legfontosabb kakaótermesztő országokat, és megtudhatjuk, miért okoz függőséget a csokoládé. Ha már felismerjük az ízárnyalatokat, elsajátíthatjuk a bean-to-bar csokoládé készítésének fortélyait. A könyvben a világ 30 legjobb cukrászának és csokoládékészítőjének rendhagyó receptjei is megtalálhatók.
A kötet adatai:
Formátum: 233*195mm
Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 224 oldal