Készítsük el kedvenc süteményeinket az egészségtudatosság jegyében cukor és fehér liszt nélkül!
A könyv receptjeit olvasva fellélegezhetünk: az életmódváltás nem jelenti azt, hogy végleg tiltólistára kerülnek a desszertek. Néha elég pár hozzávalót egészségesebb verzióra cserélni, és a reggeli kávénk mellett illatozhat a fonott kalács vagy a fahéjas csiga, ünnepnapokon asztalra kerülhet kedvenc csokoládétortánk, és vendégeinket elkápráztathatjuk szilvalekváros-tepertős pogácsánkkal.
A változatos és könnyen elkészíthető desszertek – édes és sós sütemények, kelt tészták, sütés nélküli édességek – között az inzulinrezisztenseken kívül a legkülönfélébb diéták követői is megtalálhatják a számukra megfelelőt, hiszen minden receptnél feltüntettük a tápanyagértékeket. Szép számmal akadnak olyanok is, amelyek vegánok, tej-, laktóz- és gluténérzékenyek számára is megfelelőek.
KOVÁCS HELGA építész végzettségű, de ma már kizárólag receptfejlesztéssel és tartalomgyártással foglalkozik. Amikor 2014-ben inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, azonnali életmódváltásra kényszerült. Ekkor indította el Sugarfree Dots blogját, amely saját kipróbált, cukormentes receptjeivel és fotóival mára több ezer embernek édesíti meg az életét – csakis cukormentesen.
A kötet adatai:
Formátum: 188x248 mm
Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2021
Terjedelem: 160 oldal