E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek receptjeiből válogathat ki-ki kedve szerint.
Ananász, avokádó, banán, citrom, datolya, füge, lime, gránátalma, grapefruit, kaki, karambola, kivi, kiwano, kókusz, kumquat, licsi, mandarin, mangó, maracuja, narancs, papaya, pomelo, pepino – az alapanyagai ezeknek a különleges ételeknek.
A színpompás, ínycsiklandó fogások elkészítésének fortélyai mellett megismerhetjük az egyes gyümölcsök eredetét és jellemző tulajdonságait is. A könnyebb elkészítés érdekében a bonyolultabban hámozható és szeletelhető gyümölcsöknél bemutatjuk feldolgozási folyamatukat is. A nemritkán meghökkentő ízkombinációk, a rafinált, mégis egyszerűen elkészíthető fogások segítségével új színekkel gazdagíthatjuk a megszokott menüsort.
A kötet adatai:
Formátum: 195 x 255 mm
Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 128 oldal