ELVÁLÁS, LEVÁLÁS, ELSZAKADÁS

-10%
ELVÁLÁS, LEVÁLÁS, ELSZAKADÁS

Szerző: Diana Plichthofer

Oriold és Társai Kft., 2019

3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2019.12.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv szerzője, Diana Pflichthofer az életünk során szükségszerű módon bekövetkező elválásoknak szenteli figyelmét ebben a művében. Azt vizsgálja, milyen jelentőséget játszanak ezek a folyamatok pszichés fejlődésünkben – legyen szó akár pszichoterápán belüli vagy azon kívüli helyzetekről. Művében különös hangsúllyal jeleníti meg azt az ezideig nem kellőképpen vizsgált vonatkozást, hogy a válás és a leválás élményei nemcsak a veszteség fájdalmas érzéseit hordozzák, hanem az autonómia iránti szükségletet is, de mindezeken túl kifejeződhet bennük a közelségtől való félelemnek a megléte, vagy annak a szükséglete is, hogy valamilyen traumatikus helyzetből lehessen megmenekülni.
A szerzőnő ebben a kötetében bemutatja azt, hogy a válási folyamatok az érési- és a fejlődési folyamatok részét képezik, és mint ilyenek, elkerülhetetlen feltételei annak, hogy a korábbi fejlődési fázisokat meg lehessen haladni.
A téma vizsgálata során szóba kerülnek a mindennapok elválási konfliktusai éppúgy, mint ahogy a már tüneti erősségre szert tevő megnyilvánulások is, továbbá a traumatikus okokra visszavezethető pszichopatológiai jelenségek is. A bemutatott esetek jól példázzák, hogyan lehetséges feldolgozni az elválási konfliktusokat a pszichoterápia során.

A kötet adatai:

Formátum: B/5

Kötés: ragasztókötött

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 172 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786155981104
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu