ÉRTÉKPAPÍROK ÉS RÉSZESEDÉSEK SZÁMVITELE

-10%
ÉRTÉKPAPÍROK ÉS RÉSZESEDÉSEK SZÁMVITELE

Szerző: Biróné Zeller Judit

Saldo Kiadó, 2017

 

2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2018.08.18   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A Saldo Számviteli kézikönyvek sorozatának legújabb kiadványa az Értékpapírok és részesedések számvitelével foglalkozik. A szerző, Biróné Zeller Judit – az NGM munkatársa – a téma felvezetéseként röviden összefoglalja a hatályos jogi környezetet. Példák és gazdasági események kontírozásán keresztül ismerteti a számviteli törvény értékpapírokra és részesedésekre vonatkozó szabályait. A szerző bemutatja az értékpapírok (részesedések) szerepét a mérlegben, eredménykimutatásban, valamint az értékpapírokkal (részesedésekkel) kapcsolatos ügyletek számviteli elszámolását, összefüggéseit.

 

A kötetet Mészáros László és Botka Erika lektorálta. A lektori ajánlásból:

 

"A kiadvány az egyes témáknál olyan kérdésekre is felhívja a figyelmet, amelyek az előírások gyakorlati alkalmazása során merültek fel és ezekre megfelelő, az általános számviteli előírásokhoz illeszkedő megoldásokat javasol.

A kiadványban szereplő elméleti ismeretek mellett részletes könyvelési tételek, illetve gyakorlati példák segítik a felhasználókat, a számviteli szakembereket.

A kiadvány jól tagolt, logikus felépítésű, érthető és követhető.

A kiadvány a számviteli szakembereken túlmenően hasznos lehet minden olyan érdeklődő számára is, aki betekintést szeretne nyerni az értékpapírokkal és a részesedésekkel kapcsolatos számviteli ismeretekbe."

 

A kötet adatai:

Formátum: B5

Kötés: Ragasztókötött

Megjelenés éve: 2017

Terjedelem: 112 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu