FELELŐSSÉG A TÁRSASÁGI JOGBAN

-5%
FELELŐSSÉG A TÁRSASÁGI JOGBAN

Második, átdolgozott és bővített kiadás

Új magánjog sorozat 9.

Szerző: Török Tamás

Lektor: Wellmann György

HVG-ORAC Kiadó, 2015

 

 

8 000 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

7 600 Ft
Kezdete: 2019.02.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A mű 2007-ben való első megjelenése óta gyökeresen megváltozott a könyv témájának jogi szabályozása: a társasági joganyag jelentős része beépült a 2013. évi V. törvény (új Polgári Törvénykönyv) Harmadik Könyvébe, valamint az 1991. évi XLIX. törvény (Csődtörvény) és a 2006. évi V. törvény (Cégtörvény) társasági jogi szabályai is jelentősen módosultak.

 

A könyv második, átdolgozott és bővített kiadásának továbbra is az az alapvető célkitűzése, hogy ismertesse a társasági jog területére tartozó egyes felelősségi alakzatokat, illetve részletesen bemutassa az egyes felelősségi alakzatokkal összefüggésben született és az új vagy módosult törvényi szabályok alapján is iránymutatónak tekinthető bírósági eseti döntéseket. A kötet ugyanakkor kritikai elemzést is tartalmaz, ennek során feldolgozza a felelősségi jog és a társasági jog területén született korábbi és az első kiadást követően napvilágot látott magyar jogirodalmi munkákban szereplő mérvadó álláspontokat.

A szerző a társasági jog elismert szakértője, ügyvéd és társasági szakjogász. 1999 óta rendszeresen publikál: öt szakkönyv szerzője, társszerzője, eddig mintegy harminc szakcikke jelent meg különböző szakmai folyóiratokban.

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2015
Terjedelem: 478 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789632582696
Kiadó
HVG-ORAC
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu