FERMENTÁLT KONYHA

-20%
FERMENTÁLT KONYHA

Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig

Szerzők: Király Ágnes, Horváth Judit

HVG Kiadó, 2022

7 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 000 Ft
Kezdete: 2022.09.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az erjesztett ételeket a legtöbben savanyúságként, ételek kísérőiként fogyasztjuk, pedig változatos, egészségtudatos, finom fogásokat is készíthetünk belőlük.

 

A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.

 

Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.

 

A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.

 

A kötet adatai:

Formátum: 188x248 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2022

Terjedelem: 304 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789635652815
Kiadó
HVG Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu