FERMENTÁRIUM

-10%
ÚJ
FERMENTÁRIUM

Erjesztési napló – A fermentálás alapjaival

Szerző: Király Ágnes

HVG Kiadó, 2024

A hatályos jogszabályok alapján erre a könyvre a megjelenésétől számított 1 évig maximum 10% árengedmény adható.
5 900 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 310 Ft
Kezdete: 2024.12.07   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat, probiotikus italokat, növényi tejhelyettesítőket és kovászos finomságokat!

A Fermentárium ebben társunk lesz. Megismertet a fermentálás alapjaival és előnyeivel, és alaprecepteket is bemutat. A naplóoldalakon dokumentálhatjuk a kísérleteket és a recepteket, a legsikeresebbeket összegyűjtve pedig kialakíthatjuk a saját repertoárunkat.

Az erjesztési folyamat megfigyeléseinek feljegyzése hasznos tanulságokkal szolgál az egyre sikeresebb fermentáláshoz. A táblázatokban és diagramokban könnyen rögzíthetjük a kezdést, a hozzávalókat, a hőmérséklet, a színek és illatok, továbbá a textúrák változásait, de a kész termék minőségének és eltarthatóságának értékelése is része a naplózásnak.

 

A naplót Bezerédi Zsófia egyedi illusztrációi, és 24 öntapadós üvegcímkéje teszi teljessé.

 

A kötet adatai:

Formátum: 135x204 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2024

Terjedelem: 176 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789635656240
Kiadó
HVG Kiadó
Termék státusza
ÚJ    
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu