GRILL, BURGER, BARBECUE

-15%
GRILL, BURGER, BARBECUE

A BBQ-világbajnok receptjei

Szerző: Jord Althuizen

Scolar Kiadó, 2017

11 999 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

10 200 Ft
Kezdete: 2025.08.09   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füstízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Füstös, lassú, parázsló és istenien finom: ilyen az igazi barbecue! És a BBQ még ennél is több: saját fesztiváljaival, magazinjaival és versenyeivel méltán hívhatjuk nemzetközi mozgalomnak.

 

Grill, burger, barbecue című könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú sütés minden titkába. Rengeteg hasznos tippet ad tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak, grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket, nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és kísérő saláták receptjei – függők lettünk, még, még, még!

 

Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Serényi Zsolt, BpBARbq

 

A BBQ tudománya három módon sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos, egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány, amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és látókörük szélesítésében.

 

Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ

 

A kötet adatai:

Formátum: 220 x 280 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2017

Terjedelem: 224 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789632447735
Kiadó
Scolar Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu