Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek
Josh Niland, a tengeri halak világszerte elismert szakértője a halak elkészítésének forradalmian újszerű látásmódját mutatja be a Hal, mindenestül című könyvében. A neves ausztrál séf mindent megkérdőjelez, amit eddig tudni véltünk a beszerzéstől kezdve a feldolgozáson, a száraz érlelésen, a sóval pácoláson át egészen a legjobb, ropogós serpenyős hal sütéséig. Az alapvető és haladó technikákon felül több mint hatvan receptet tartalmazó könyv arra bátorít, hogy a hal igazi valóját lássuk: a lenyűgöző, összetett fehérjeforrást, ami a húsokhoz hasonló tiszteletet érdemel: teljes felhasználást mindenestül.
A kötet adatai:
Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2022
Terjedelem: 253 oldal
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789635823468
Kiadó
Alexandra Könyvkiadó
Vélemények
Nincsenek témák!