HÚSIPARI SZAKKÖNYV

-20%
HÚSIPARI SZAKKÖNYV

Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

Szerző: Kertész István

Nemzeti Örökség Kiadó, 2023

3 100 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 480 Ft
Kezdete: 2023.09.30   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.

Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

 

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.

 

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 96 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786156603456
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu