Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.
A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
A kötet adatai:
Kötés: puhatáblás
Megjelenés éve: 2023
Terjedelem: 96 oldal
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786156603456
Kiadó
Nemzeti Örökség Kiadó
Vélemények
Nincsenek témák!