KÉZIKÖNYV DÜHÖS EMBEREKHEZ

-20%
KÉZIKÖNYV DÜHÖS EMBEREKHEZ

Szerző: Ryan Martin

Open Books, 2024

4 999 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 000 Ft
Kezdete: 2024.06.08   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Amíg végre el nem párolog, a harag képes megkeseríteni bárki életét. Nemcsak a mérges emberét, hanem mindazokét is, akik kapcsolatba kerülnek vele. Megterhelő, ha egy dühös személyiséggel kell gyakran együtt lennünk, és különösen nehéz helyzet, ha valamelyik hozzátartozónk sorolható ebbe a csoportba.

Ha a főnökünk, a barátunk, a házastársunk, a testvérünk, valamelyik szülőnk, netán a gyerekünk tartozik ebbe a típusba, az veszélyezteti a sikerességünket, a nyugalmunkat, a boldogságunkat. Kulcsfontosságú tehát, hogy képesek vagyunk-e ezekkel az emberekkel kommunikálni, együttműködni vagy együtt élni.

Ryan Martin kézikönyve segít saját dühünk csillapításában is, ugyanakkor útmutatóként szolgál kapcsolatainkhoz a dühös személyiségű emberekkel.

Az amerikai pszichológus, a közösségi média népszerű "dühprofesszora" ebben a kötetében sokéves kutatói tapasztalataira alapozva segít abban, hogy megbirkózzunk magunk és mások haragjával, akárhol (az online térben, az utcán, a munkahelyen vagy éppen otthon) szembesülünk is vele.

A Kézikönyv dühös emberekhez tíz hatékony stratégiát kínál az ilyen személyekkel való bánásmódra, kezdve attól, hogy kitaláljuk, mit akarunk az illetőtől, a támadások elkerülésének módszerein át addig, hogy megtaláljuk a módját, miként érhetjük el azokat is, akik nem hajlandók kommunikálni. Mindemellett esettanulmányokkal, tényekkel, tippekkel támogatja az olvasót abban, hogy hogyan foglalkozzon az őt körülvevő dühös emberekkel.

A "dühprofesszor" ugyanakkor felhívja a figyelmet: bár fontos az ilyen személyekkel való megfelelő bánásmód elsajátítása, ez nem jelentheti azt, hogy el kell tűrni a fizikai és/vagy érzelmi bántalmazást. Senki nem köteles kapcsolatban maradni egy dühös emberrel, ha az számára ártalmas vagy veszélyes - hangsúlyozza.

 

A kötet adatai:

Kötés: kartonált

Megjelenés éve: 2024

Terjedelem: 296 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789635723157
Kiadó
Open Books
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu