KRIPTOPÉNZ ABC

-20%
KRIPTOPÉNZ ABC

Szerzők: Györfi András, Léderer András, Paluska Ferenc, Pataki Gábor, Trinh Anh Tuan

HVG Kiadó, 2019

3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2019.05.12   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Vajon lufi a bitcoin, vagy tényleg ez a jövő?

Hol fizethetünk, és hogyan kereskedhetünk kriptopénzzel?

Mitől olyan biztonságos és átlátható a blokklánc?

 

Az első kriptopénz mindössze 2009 óta létezik – ekkor indította útjára a rejtélyes Satoshi Nakamoto a bitcoint. A digitális pénz azóta fizetőeszközként és befektetési lehetőségként is széles körben elterjedt, az alapját képező blokklánc-technológia pedig számos iparágban forradalmi változásokat hozott. Ennek ellenére még ma is viszonylag kevesen rendelkeznek magabiztos tudással erről az innovatív, új területről.

 

A Kriptopénz ABC nemzetközileg elismert szakértő szerzői kalauzolnak végig a legfontosabb tudnivalókon. Szó esik a bitcoin születéséről, a kriptopénzbányászatról, -kibocsátásról és -kereskedelemről, valamint sorra veszik a technológiában rejlő lehetőségeket és az iparág hatásait is. A közérthetően megfogalmazott, hasznos ismeretek és gyakorlati példák segítségével átfogó képet kapunk a témáról – akár csak tájékozottabbak szeretnénk lenni a kriptopénzek és a blokklánc világában, akár a befektetésen gondolkodunk, sőt akkor is, ha az iparágban szeretnénk elhelyezkedni.

 

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 280 oldal

 

Szerzők:

 

Györfi András

 

Biológusnak indult, innovatív, elsősorban az informatikához kötődő projektekre váltott. Újszerű társkereső oldalak, az online oktatást segítő felületek kötődnek a nevéhez, mindemellett újságíróként gazdasági- és technológiai témákban ír régóta. A Kripto Akadémia szerkesztőjeként segíti a kriptopénzek, és a blokklánc technológia hazai fejlődését.

 

Léderer András

 

A MacDoki alapítója, a kriptopénzbányászat egyik legfelkészültebb hazai képviselője, regisztrált Bitcoin-szakértő. macdoki.hu

 

Paluska Ferenc

 

Okleveles közgazdász, pénzügyi elemző, fintech, blokkláncszakértő.

 

Pataki Gábor

 

CoinBroker.hu alapítója, 25 éve kezdett el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni, a Meetup Kriptovaluta csoport vezetőjeként igyekszik a blockchain technológiát - ezen belül a kriptovalutákat - a hazai digitális kultúra részévé tenni.

 

Üzletfejlesztési szakértőként dolgozik mobilfizetési területén közel húsz éve.

 

“Zöldmezős” üzletfejlesztési projekteket részesíti előnyben, ilyen volt az SMS Bróker tőzsdei kereskedési rendszer, az Első Mobilfizetési Rendszer és a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer fejlesztése is, melyeket üzletfejlesztési vezetőként támogatott.

Elkötelezett híve a közösségi gazdasági modellnek, a Sharing Economy Szövetség alapító elnökeként támogatja a hazai vállalkozások fejlődését.

 

Trinh Anh Tuan

 

Egyetemi docens, a Corvinus Fintech Center vezetője, a blokklánc-technológia nemzetközileg elismert szakértője.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu