MOLEKULÁRIS BIOLÓGIA I-II.

-20%
MOLEKULÁRIS BIOLÓGIA I-II.

Szerző: Bálint Miklós

Műszaki Könyvkiadó, 2006

2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2020.01.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A genetikai manipuláció vagy a génsebészet fogalma, a molekuláris biológia eredményeit felhasználó új orvosi eljárások ismerete lassan beépül a közgondolkodásba, miközben a felmerülő súlyos etikai problémák foglalkoztatják - és megosztják - a társadalmat.

Ez a könyv ennek az új, de az emberiség jövője szempontjából nélkülözhetetlen tudományterületnek az alapjait igyekszik megismertetni, azokat a molekuláris folyamatokat, amelyek a látványos - és néha kétségeket ébresztő - tudományos eredmények (pl. klónozás) mögött húzódnak. Nem könnyű olvasmány, de megértése nem lehetetlen. Szellemi erőpróba és kaland, amely a téma iránt érdeklődő, egyetemre készülő középiskolásnak éppúgy ajánlható, mint tanárnak - felfrissítendő korábbi ismereteit. Egyetemistáknak, tanuljanak az élettudományok bármely területén is, és minden érdeklődő laikusnak, aki kíváncsi a jövő biológiai fundamentumára, és nem riad vissza a szellemi erőfeszítéstől.

Az olvasó e könyv segítségével igazi felfedezőutat járhat be a molekulák világában. Azon a tudományterületen, melynek törvényszerűségeit ma még sok helyen csak sejtjük, de amely témák körül forog a modern biológia - az életünk - kereke.

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2006

Terjedelem: 416 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789631626568
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu