Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek
A klasszikus jól bevált receptektől, a manapság népszerű, egyszerűen elkészíthető kevert süteményekig, krémes-habos és gyümölcsös finomságokig, valamint a sós-fűszeres ropogtatnivalókig többszáz édesség és aprósütemény elkészítésének leírása található e könyvben. A mesterszakács szerző azokra is gondolt, akik nem fogyaszthatnak finomított lisztet vagy cukrot. Ők is találnak számukra megfelelő recepteket. A sütés-főzés elsajátításához, megkönnyítéséhez hasznos tudnivalók és konyhai praktikák fejezetei nyújtanak komoly segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.
A kötet adatai:
Formátum: 142 x 213 mm
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 288 oldal
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-09-9092-9
Kiadó
Kossuth Kiadó
Vélemények
Nincsenek témák!