ÖTÓRAI GYILKOSSÁG/TANGÓ

ÖTÓRAI GYILKOSSÁG/TANGÓ

Szerző: Brunner Tamás

Brunner Blatt Lap- és Könyvkiadó Kft., 2014

600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Brunner Tamás most megjelent Ötórai gyilkosság című kötetében két írással találkozhatunk. Az Ötórai gyilkosság - egy színpadi játék -, egy szállodában történt gyilkosság nyomozása. Mindenki gyanús és mindenkinek oka volt megölni az áldozatokat. A szereplők a legváltozatosabb részeiből érkeznek a világnak és a társadalomnak, azért hogy egy délután kiderüljön, ki közülük gyilkos, ki áldozat, és miért történnek láthatóan sorsszerűen a dolgok  így ahogyan történnek. Mi köti össze az afrikai katonaorvos, a milánói úriasszonyt, az angol örökösnőt, a francia bártáncosnőt, és a zsoldos katonát? Mi hozza őket időben egy helyre? Az eseményekben a véletlennek szemernyi szerepe nincs. Egy család rejtett története is napvilágra kerül.

 

A Tangó című írásban a korábban már megismert főhőssel, Konrád András egykori ügyésszel találkozunk újra, és követhetjük kalandjait egy kábítószer kerekedő kézre kerítése során, ahol semmi nem az, aminek látszik, a résztvevők mindegyike mást mond, mint amit gondol, és mást tesz, mint amit várhatnánk tőle. De a végére természetesen kiderül az igazság, és Konrád András újabb tapasztalatokkal gazdagabban térhet vissza az általa vezetett kedvenc kocsmájába.

Dr. Brunner Tamás 1963-ban született Budapesten, most is itt él. Ügyvédként dolgozik. A tevékenysége során sok emberrel, sok konfliktussal találkozott, ám az írások nem megtörtént eseményeket dolgoznak fel, - bár az életbeli tapasztalatok bizonyára benne foglaltatnak – annak ellenér, hogy a valóság olykor drámaibb helyzeteket teremt, mint amit akár csak elképzelhetünk. De a titok az titok, és annak is kell maradnia.
A szerző reméli, hogy a könyv kellemes olvasmányként szolgál a krimi kedvelőinek.

A kötet adatai:
Kötés: puhakötés
Megjelenés éve: 2014
Terjedelem: 207 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-12-0392-9
Kiadó
Magánkiadás
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu