OTTHONI TARTÓSÍTÁS ERJESZTÉSSEL - TERMÉSZETESEN! - Elfogyott

OTTHONI TARTÓSÍTÁS ERJESZTÉSSEL - TERMÉSZETESEN! - Elfogyott

Szerző: Cosima Bellersen Quirini

Sziget Könyvkiadó, 2017

2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.

Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!

A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:

- tartósítás sóban és tejsavas erjesztés

- tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése

- különleges kenyerek, péksütemények

- ecet és bor készítése házilag

 

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2017

Terjedelem: 128 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786155178986
Kiadó
Sziget Könyvkiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu