PROJEKTAJÁNLATOK MENEDZSELÉSE

-15%
PROJEKTAJÁNLATOK MENEDZSELÉSE

Szerzők: Blaskovics Bálint, Kádár Zsombor, Bognár Norbert

Akadémiai Kiadó, 2024

5 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 675 Ft
Kezdete: 2024.04.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Ennek a könyvnek az elsődleges célja az, hogy olyan átfogó közelítésmódot adjon, amely egyaránt támpontot nyújthat mind a potenciális alvállalkozóknak, mind pedig a projekttulajdonosi szervezetnek abban, hogy miként kell az ajánlati folyamat és a teljesítés során eljárni ahhoz, hogy az együttműködés tartalmi szempontból és jogilag is mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel járjon. Továbbá ez a könyv integrálja azt a jogi, üzleti és projektvezetési szemléletet, amely ahhoz kell, hogy a megfelelő szabályozó mechanizmusok olyan mélységben kerüljenek bemutatásra, amelynek révén az előbb említett alapvető cél elérhető.

A kötet ebből a célból fakadóan a bevezetésen túl három, egymástól élesen elkülönülő fejezetre oszlik. Az elsőben a projekt alapvető elméleti háttere, valamint a külső közreműködő és a projekttulajdonosi szervezet viszonyrendszerének bemutatása történik meg. A második részben az ajánlathoz és szerződéshez kapcsolódó példák kerülnek bemutatásra egyfelől a kötet megírásának pillanatában, azaz 2021-ben hatályos törvények alapján, másfelől pedig ezt rövid esetpéldákkal illusztrálja, kontextusba helyezve azt. A kötet harmadik része esetpélda segítségével illusztrálja a helyes és helytelen ajánlatadási gyakorlatot egy fiktív versenyeztetési eljárás alapján.

A kötetnek célja tehát olyan érzék kifejlesztésének elsajátítása, amelynek segítségével az olvasó hatékonyabban és hatásosabban tudja mind gazdasági, mind pedig jogi szempontból megítélni egy szerződés vagy ajánlat jóságát, illetve segítséget kíván nyújtani a helyes ajánlat és szerződés összeállításában.

A kötet a szerzők szándéka szerint szakkönyv, azonban haszonnal forgathatják az innováció, a projektek és projektmenedzsment iránt érdeklődő hallgatók is.

 

A kötet adatai:

Formátum: B/5

Kötés: kartonált

Megjelenés éve: 2024

Terjedelem: 168 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789634549390
Kiadó
Akadémiai Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu