SÉMÁINK PÁRBAN

-20%
SÉMÁINK PÁRBAN

A párkapcsolati problémák és a pártalálási nehézségek nyomában

Szerző: Vágyi Petra

Technosys Bt., 2023

4 999 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 000 Ft
Kezdete: 2024.01.26   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az elmúlt időszakban a sématerápia és gondolkodási rendszere egyre növekvő népszerűségnek örvend, ami nem véletlen. Ez egy rendkívül érthető és hatékony módszer, amely segítségével végre megoldásokat találhatunk régóta fennálló, ismétlődő egyéni és kapcsolati problémáinkra, vagyis életcsapdáinkra.

Ez a könyv arra vállalkozik, hogy bemutassa a tipikus párkapcsolati problémák és a párnélküliség mögött rejlő tudattalan sémákat, valamint ezek lehetséges gyermekkori eredetét.

A sématerápiás gondolkodási rendszer életre kel, ahogyan a jelen és a múlt, a kimondott és a kimondatlan érzések, gondolatok egy-egy történetben összekapcsolódnak. A változatos példák segítségével működés közben követhetjük a folyamatokat, hogy aztán végül mi magunk is egyre jobban szakértőjévé válhassunk akár saját problémáinknak is.

 

"Jómagam lelkesedve, inspirálódva és egyetértően bólogatva olvastam a szöveget - bő két évtized párterápiás praxis után.

Ez a kötet az egyik legfrissebb, a tudományos szigorúság és a gyakorlat spontaneitása közötti egyensúlyt talán leginkább eltaláló útra vezet bennünket: párkapcsolati hozzáállásunkat, reakcióinkat és megéléseinket tudattalanul meghatározó sémáink tudatosítása, egyeztetése és összehangolása felé. Az önegyüttérzés és együttérzés, egymás megértése kéz a kézben jár - sémáink feltárásán keresztül.

Persze, ha mindenki megismeri és meg is fogadja a könyvben leírtakat, nekünk, párterapeutáknak sokkal kevesebb munkánk lesz..."

Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család- és pár-pszichoterapeuta

 

A kötet adatai:

Kötés: kartonált

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 304 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9786150187594
Kiadó
Technosys Bt.
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu