Széll Tamás nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor az Onyx étterem séfjeként Michelin-csillagot szerzett. Pedig rengeteg munka és tanulás állt már ekkor is mögötte. Aztán jöttek a Bocuse d’Or sikerek, köztük az eddigi legnagyobb, az európai döntőn elért első hely 2016-ban. Amikor a hazai gasztronómia kiválóságairól hallunk ilyen nagyszerű híreket, bele se gondolunk, mennyi munka, tanulás és lemondás áll egy-egy besöpört elismerés mögött. Széll Tamás úgy mesél az életéről, hogy megértjük, a sikerre nincs garancia, de biztosan kellenek hozzá a családi hagyományok, az elhivatottság és a kitartás. De azon túl, hogy Tamás profi séfként elárulja a versenyhelyzet nehézségeit vagy éppen mesél a felkészülési időszakról, szerencsére civilben is megmutatja magát az olvasóknak. Megtudjuk, mik a kedvenc ételei, mi a hobbija és milyen ember ő, amikor nem séfként dolgozik.
A kötet adatai:
Formátum: 205 x 255 mm
Megjelenés éve: 2016
Terjedelem: 208 oldal