TEJ-, CUKOR- ÉS LISZTMENTES ÉTELEK RECEPTESKÖNYVE

-15%
TEJ-, CUKOR- ÉS LISZTMENTES ÉTELEK RECEPTESKÖNYVE

Szerző: G. Szabó Klára

SpringMed Kiadó, 2015

2 280 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 940 Ft
Kezdete: 2023.10.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

„Vajon gondolt már arra, hogy a gyomorégését vagy az ebéd utáni álmosságát csupán a táplálkozása megváltoztatásával megszüntetheti? Vagy csak szeretné a betegségeket elkerülni, netán gyógyszerek nélkül leélni az életét? Vagy fogyni szeretne visszahízás nélkül és anélkül, hogy állandóan koplalna? Esetleg észrevette, hogy allergiás a lisztre, a tejre, rossz hatással van Önre a cukor? Úgysem lehet minden, a szervezetünkre káros hatást kivédeni, de legalább ezzel a táplálkozással valamennyit segíthetünk magunkon.”

A magyar szerző több mint 300 éve él Olaszországban, családtagjai és önmaga is évek óta tej-, cukor- és lisztmentes táplálkozást követ. Hitelesen és érthető módon segíti könyvével azokat, akik rettegnek az életmódváltástól, nem hiszik el, hogy nekik is sikerülhet megszabadulni az ételek okozta bajoktól, elhízástól és annak minden súlyos következményétől. Ajánljuk e könyvet azoknak, akik szeretnék valahol elkezdeni a paleo diétára való áttérést, de nem tudják pontosan, mit kell beszerezni hozzá, hogyan kell élvezetessé tenni, és miként kell a régi berögződéseket levetkőzni. A gyakorlati tanácsok mellett számos ételreceptet és színes ételfotót is találhat a könyvben.

 

A kötet adatai:

Formátum: A/5

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2015

Terjedelem: 112 oldal

 

Tartalomjegyzék:

Ajánlás

Köszönetnyilvánítás

Előszó

 

I.Alapkérdések és válaszok

Miért így táplálkozom?

A paleo drága?

Gluténmentes étkezés?

Nem ehetek semmit?!

Miért akarsz áttérni a paleóra?

Gyorsan felszívódó szénhidrát!   

Melyek az ún. nyugati típusú betegségek?

Milyen húst?

És ha étterembe/vendégségbe megyek?

Étrend-kiegészítők? Vitaminok?

Ételek sűrítése

Milyen zsírokat használjunk?

Kenyérfélék

Egészség vagy betegség? Semmit nem ehetek?!

 

II. Milyen alapanyagok találhatók egy paleokonyhában?

 

    Milyen alapanyagok találhatók egy paleokonyhában?

    Az éléskamránkban nincs/ne tartsunk

    Az éléskamránkban van/legyen

    Mélyfagyasztott zöldség vagy gyümölcs lehet?

    Alkalmanként ehető/iható?

    Fűszerek?

    Édesítőszerek

    Édesség?

    Egyéb tanácsok, ötletek

    Testápolási ötletek

    Milyen eszközök és gépek szükségesek egy palokonyhában?

    A címkén szereplő összetevők értelmezése

    Az E-számokról

 

III. Gyakorlati rész kezdő paleósoknak

Hogyan használjuk a recepteket?

1.Kellékreceptek, alapanyagok

 

    Paleokenyér magokból

    Majonéz

    Kemény tojás

    Kókusztej

    Mandulatej

    Ghee (ghí, gí vagy tisztított vaj)

 

2.Reggelik

 

    Sós reggelik

    Édes reggelik

 

3.Saláták

4.Egyszerű pástétomok

5.Italok

Étkezés ebédidőben, vacsorára

6.Levesek

7.Főételek

 

    Húsételek

    Köretek, főzelékek

    Rakott zöldségek

 

8.Édességek

Egyhetes menüajánlat

 

IV.Hasznos információk

 

    Hasznos címek, linkek

    A SpringMed Kiadó könyvajánlója

    Jegyzetek

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789639914575
Kiadó
SpringMed Kiadó
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu