TISZTÁK, HŐSÖK, SZENTEK 6.

-20%
TISZTÁK, HŐSÖK, SZENTEK 6.

Apostolok és evangélisták

Szerkesztő: Csuti-Mátyás Zsófia

Illusztrátor: Lévay Tamara

Danica Kiadó, 2013

750 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

600 Ft
Kezdete: 2023.01.25   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A sorozat színes, gyerekeknek tetsző, modern rajzokkal illusztrált kötetei 32 oldalon mutatják be az igazi, követésre méltó hősöket: a szenteket.

 

Kedves Olvasó! Tudod-e, kik a szentek? Egykor élt olyan személyek, akik Isten és az emberek szolgálatának áldozták földi életüket. Mindenben követték katolikus hitüket, és ha kellett, még életüket sem féltek feláldozni Jézus Krisztusért és az Egyházért. Segítettek embertársaiknak abban, hogy megtalálják az Istenhez vezető utat. Bizonyára megfigyelted már, hogy a szentmisén mindig hallható egy szakasz János, Máté, Márk vagy Lukács evangéliumából.

 

Kik ők, és mi az az evangélium? Az evangélium szó örömhírt jelent, az íróikat pedig evangélistáknak nevezzük. János, Máté, Márk és Lukács evangéliumai Jézus születését, tanítását, beszédeit, keresztre feszítését és feltámadását írják le. Jézus első követőit tanítványoknak nevezzük. Lapozd fel a könyvet, és deríts ki, hogy kik voltak közülük halászok, ki volt korábban vámszedő, kihez kapcsolódik a pálfordulás szó, mi az andráskereszt, ki volt Jézus rokona és melyikük árulta el a Mestert.

A kötet adatai:
Formátum: 148 x 210 x 2 mm
Kötés: Puhakötés
Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 32 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-897-582-9
Kiadó
Danica Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu