Néhány hónappal ezelőtt Berényi András és Morber Janka gondolt egy merészet: jó lenne egy olyan szakácskönyvet készíteni, ahol az ügyvédeket a saját vagy a kedvenc receptjükön keresztül ismerhetné meg az olvasó. Ehhez az ötlethez szívesen csatlakoztak a könyvben szereplő ügyvédek, így egy olyan kiadványt sikerült készíteni, ami jóval túlmutat a klasszikus szakácskönyv fogalmán.
Ajánljuk minden jogász és nem jogász gasztronómiát kedvelőnek, hiszen itt a kovászos kenyértől kezdve, a vietnámi pho levesen át, akár a sous vide kacsamell elkészítésének módját is megtalálhatjuk.
Próbálják ki a recepteket, főzzenek együtt, és néhány pohár bor után mindenképp olvassák el a kötet végén Borbély Zoltán rendhagyó gasztrotörténetét, ami biztos mosolyt csal az arcukra.
A kötet adatai:
Formátum: 210x240mm
Kötés: keménytáblás
Megjelenés éve: 2020
Terjedelem: 88 oldal