VÁROSKALAUZ - VELENCE

-20%
VÁROSKALAUZ - VELENCE

Nyitott Szemmel - Városkalauz sorozat

Kossuth Kiadó, 2016

 

 

5 800 Ft
Akció: 4 640 Ft
Kezdete: 2018.08.20   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Kötetünket úgy szerkesztettük meg, hogy átfogóan bemutassa a várost és kultúráját, valamint bevezesse az olvasókat látnivalói világába:

A kötet elején szereplő Velence sava-borsa rész segítséget nyújt a legfontosabb nevezetességek kiválasztásában. Itt találjuk  a legkiválóbb látnivalókat, a Szerkesztő ajánlatában pedig egyedi élményekről, a legjobb bevásárlóhelyekről és a más tippekről olvashatunk.

 

Ahhoz, hogy megértsük Velencét, múltjáról is tudnunk kell egyet s mást. A város történelméről és kultúrájáról szóló esszéket olyan szakértők írták, akik több éve itt élnek.

 

A Részletes útikalauz fejezetben találjuk a látnivalók leírását. A főbb nevezetességeket számokkal jelöltük, melyeket visszakereshetünk a térképeken.

 

Minden fejezet végén szerepelnek az ajánlott éttermek, bárok és kávézók listái is.

 

A kötetben levő pompás fényképek nemcsak a város földrajzát vagy épületeit mutatják be, hanem igyekeznek visszaadni a település hangulatát, és megismertetnek minket lakóival is.

 

Az Úti tippek részben gyakorlati információkat találunk öt nagyobb témakörre osztva, melyek a közlekedés, a szálláshelyek, a programok (köztük a művészetek, éjszakai élet, a fesztiválok vagy a gyermekprogramok), az ábécé-sorrendbe szedett tippek és a nyelvi útmutató. A térképeket az első fülön található tartalomjegyzék alapján könnyű visszakeresnünk.

 

A könyv végén részletes utca-térképeket találunk, melyeken szerepelnek az éttermek, bárok, kávézók és szállodák is.

 

A kötet adatai:

Formátum: 130×190 mm

Megjelenés éve: 2016

Terjedelem: 290 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-09-8366-2
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu