WEBERGONÓMIA

-15%
WEBERGONÓMIA

Jakob Nielsen nyomán

edition 2.0 sorozat

Szerkesztette: Leiszter Attila

Typotex Kiadó, 2011

 

 

3 300 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 805 Ft
Kezdete: 2020.05.23   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Jakob Nielsen a web világának nem egyszerűen egy meghatározó alakja, hanem – ahogy a New York Times találóan fogalmazott– ő „a weblap-használhatósági guru”. Ezen a területen ma valószínűleg neki van a legnagyobb tapasztalata a világon.

 

A használhatósági vizsgálódásának vezéreszméje mindenekelőtt az egyszerűségre való törekvés. A web nem termékkatalógus, nem újság, nem könyv és nem televízió, még csak nem is ezek analógiájára működik. Hanem kattintás alapú interaktív tevékenység, használói élményalkotás, információvadászat és mozgás együttese.

 

Ez a könyv az elmúlt két évtized jó és rossz webalkalmazási tanulságait összegzi a kiadónál korábban megjelent Web-design című kötete alapján, megújítva a szerző további használhatósági jelentéseinek segítségével (www.useit.com/alertbox).

 

A webergonómia nem a fejlesztők belső ügye, hanem mindnyájunké, hiszen - frivolan fogalmazva - ma már az olvasó is felhasználó. A kötetet a hazai ergonómia bemutatásával Izsó Lajos nyitja meg, és az editition 2.0 hagyományainak megfelelően két fiatal „webergomán″, Bőviz László és Rung András kommentjei kísérik.

 

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2011
Terjedelem: 244 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-2795-78-2
Kiadó
Typotex Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu