KILIKI A FÖLDÖN 2.

-15%
KILIKI A FÖLDÖN 2.

(könyv+ 2 audio CD)

Magyar nyelvkönyv gyerekeknek

Akadémiai Kiadó, 2010

 

 

5 200 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 410 Ft
Kezdete: 2022.09.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Tankönyvsorozatunk második kötetében tovább folytatódik Kiliki regényes története. Azoknak a 10-14 éves korosztályba tartozó kiskamaszoknak ajánljuk a könyvet, akik alapfokon tudnak magyarul írni-olvasni, illetve elvégezték az első kötet anyagát. A képregényt lassan felváltja a folytatásos regény, melynek során mind a földi, mind az almaki világból újabb szereplők lépnek színre. A világ is egyre tágul, a fővároson kívül eljutunk Magyarország más tájaira is.

 

A gyakorlatkészlet megőrzi az első kötet jól bevált gyakorlattípusait, ugyanakkor életkornak megfelelően gazdagodik, komolyabbá válik. A játékos feladatok sem hiányoznak, s új elemként megjelenik az országismeret is.

 

A kötet továbbra is elsődleges feladatának tartja a mindennapi kommunikációhoz szükséges pragmatikai eszközkészlet tanítását, emellett fejleszti a helyesírást, összefüggő szövegeken keresztül pedig az olvasási készséget.

 

Az oktatócsomag részei

 

Tankönyv - Kiliki kalandjai tíz leckében: folytatásos történetként, változatos nyelvtani és lexikai gyakorlatokkal, a hallás utáni értés, a szóbeli és írásbeli kifejezőképesség fejlesztését, a helyes magyar beszéd elsajátítását szolgáló feladatokkal, kulturális kiegészítő anyagokkal

 

2 audio CD - a tankönyvhöz kapcsolódó (hozzá csomagolt) hanganyag: az olvasmányok szövegével, valamint a hallásértést és beszédet fejlesztő gyakorlatokkal

 

Tanári kézikönyv a feladatok megoldását tartalmazza, valamint az órák színesebbé tételéhez, kivágható és sokszorosítható kiegészítő anyagokat.

 

 

A kötet adatai:
Formátum: A/4
Kötés: kartonált, ragasztókötött
Megjelenés éve: 2010
Terjedelem: 236 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789630589376
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu