AZ ELVESZEJTETT ALKOTMÁNY

-20%
AZ ELVESZEJTETT ALKOTMÁNY

Szerkesztette: Majtényi László, Szabó Máté Dániel

L’Harmattan Kiadó, 2011

2 400 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 920 Ft
Kezdete: 2020.09.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

"Rossz a közérzete? Fáj a feje és gyenge? A fél gyógyszeres fiókot kiürítette, bekapkodott minden létező immunerősítőt és fájdalomcsillapítót? Nem itt kell kezdeni! Először tudja meg, mi a baj okozója, aztán jöhetnek a pirulák. E kötet végre felállította a diagnózist, most már „csak” néhány jó orvosra és receptre lenne szükségünk…" Kálmán Olga (újságíró, ATV)

 

"Ezzel a könyvvel hatékony intellektuális fegyvert kap a kezébe minden demokrata, aki nem kívánja közönyösen szemlélni a magyar jogállam 2010 tavaszán indított, máig tartó kormányzati pusztítását." Kocsis Györgyi (újságíró, HVG)

 

"A könyv, melyet kezében tart a Nyájas Olvasó, remek szerzők remek munkája az alkotmányjog, a politikai filozófia és a széles értelemben vett társadalomtudományok tárgykörében – örvendeznünk kellene. Hogy mégsem örvendezünk, legalábbis én nem örvendezek, az a kötetet iniciáló politikai és alkotmányos fejlemények sora, s ennek következtében a haza állapota, amire sok minden mondható, csak az nem, hogy remek lenne. Sőt: mi is a remek ellentéte? De ne engedjük, hogy elborítson bennünket a szokásos magyar honfibú, talán e kötet jó kiindulópont lehet az alkotmányos károk reménybeli felszámolása felé vezető hosszú úton. És ez nem kevés!" Vágvölgyi B. András (író, filmrendező)

 

"Ennek a kötetnek a szerzői egyrészt úgy kénytelenek őrködni jogállamunk állapota felett, hogy 2010 májusától folyamatosan annak csorbulásáról, fogyatkozásáról muszáj beszámolniuk, másrészt fogalmaink eredeti értelme szerint mint velejéig alkotmánysértő folyamatot kell, hogy bemutassák az „alkotmányozásnak” az új alaptörvényig vezető útját. "Závada Pál (író, szociológus)

 

A kötet adatai:
Megjelenés éve: 2011
Terjedelem: 216 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-236-468-1
Kiadó
L'Harmattan
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu