AZ EROTIKA NAGYLEXIKONA

-15%
AZ EROTIKA NAGYLEXIKONA

Szerző: Schenk János

Dialóg Campus Kiadó, 2002

 

 

7 980 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 785 Ft
Kezdete: 2019.02.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Ez a több mint 500 oldalas, reprezentatív könyv az erotika, a szexológia és egészségnevelés tárgyának ismereteit foglalja össze lexikon formájában, a tudomány mai álláspontját, ismereteit alapul véve. A leírtak - érthető nyelvezetük révén -, minden olvasóhoz szólnak, aki érdeklődik az emberi szexualitás problémái, annak megnyilvánulásai iránt. Különösen fontosak az iskolai egészségnevelés segítésére.

Lexikonunk bemutatja a világ és a saját népünk eddigi erkölcstörténetéből a fontosat, az érdekeset, a követendő jót, a mosolyra csábító különlegest, az elkerülendő szélsőségeket, és a büntetendő rosszat. Leírja az emberi szexualitás formáit és variációit, lélektani alapjait, zavarait, testi-lelki betegségeit, a legfontosabb kortárs- és partnerkapcsolatokat, az ifjúságot különösen érdeklő lélektani és biológiai témákat, a család, házasság, szerelem, válás, emancipáció, szexuális másság, emberi jogok stb. jelenségeit, lélektani motivációit, társadalmi megnyilvánulásait.

 

Olyan munka ez, amelyhez minden szülő, pedagógus, és diák bátran nyúlhat akkor is, ha csak a szexuális élet különlegességeire, újdonságaira kíváncsi, de olyankor is, ha valamit konkrétan meg szeretne tudni, ill. magyarázni.

Beviheti az osztályba kézikönyvként a szexuális felvilágosítással megbízott tanár, védőnő, orvos. Különösen alkalmas arra, hogy az egyes témák komplex feldolgozását a lexikon címszavai alapján maguk a diákok végezzék el az órán.

Az erotika nagylexikona több mint 1400 önálló címszót tartalmaz. Ismereteink szerint ennyi címet még egyetlen hasonló témában megjelentetett lexikon sem adott közre Európában. Mindez több mint 200 konkrét címszó-illusztrációval, ábrával, és mellette Jung Zseni fotóművész 45 egész oldalas színes táblaképével jelenik meg.

 

 

A kötet adatai:
Formátum: A/4
Kötés: keménytáblás
Kiadási év: 2002
Terjedelem: 520 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-9310-79-7
Kiadó
Dialóg Campus
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu