ÁLTALÁNOS KÉMIAI PÉLDATÁR

ÁLTALÁNOS KÉMIAI PÉLDATÁR

Első kiadás változatlan utánnyomása

Szerzők: Szakács László, Mörtl Mária, Knausz Dezső

ELTE Eötvös Kiadó Kft., 2008

 

 

4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Általános kémiai példatár elsősorban a kémiát nem főszakként tanuló egyetemi hallgatók számára készült, de sokat meríthetnek belőle a leendő vegyészek és a kémiatanárok is. A kötet a középiskolai fakultációk és a szakkörök keretében is kiválóan alkalmazható, hiszen néhány fejezet kifejezetten a középiskolából a felsőoktatásba való átmenetet hivatott megkönnyíteni.
A szerkesztés során a szerzők fontosnak tartották, hogy a tanulók a kémiai számítások mellett az elvégzésükhöz szükséges legfontosabb elméleti tudnivalókat is megismerjék, valamint hogy a példákat nehézségi fok szerint rendezzék, ezzel is megkönnyítve a feladatgyűjteményben való eligazodást.
A jobb megértés érdekében a fejezetek az adott témakörhöz kapcsolódó elméleti anyaggal, a fogalmak ismertetésével, definíciókkal és az sszefüggések megvilágításával kezdődnek, majd a szerzők mintapéldákon keresztül mutatják be a témához kapcsolódó számítási feladatok megoldásának módját. A Függelék a példamegoldásokhoz szükséges számszerű adatokon kívül a gyakorlófeladatok végeredményeit is tartalmazza.

 

A kötet adatai:

Kiadás éve: 2008
Kötés: fóliázott karton
Terjedelem: 452 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-463-475-1
Kiadó
ELTE Eötvös Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu