DIABETOLÓGIA A HÁZIORVOSI GYAKORLATBAN

-20%
DIABETOLÓGIA A HÁZIORVOSI GYAKORLATBAN

Szerkesztette: Prof. Dr. Winkler Gábor

SpringMed Kiadó, 2012

 

 

6 800 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 440 Ft
Kezdete: 2019.08.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A diabetes és előállapotai egyre szélesebb tömegeket érintenek. A hazai epidemiológiai helyzetet ismerve – a nemzetközi előfordulási tendenciákkal egyezően a manifeszt formák mellett emelkedik a diabetes előállapotaiban lévők és a még felfedezetlen esetek száma is – közel 2,5 millió honfi társunk lehet érintett a szénhidrátanyagcserezavarok valamely formájában.

Ebben a helyzetben a háziorvosnak kiemelt szerep jut a megelőzésben, az anyagcserezavarok korai felismerésében, a leginkább veszélyeztetettek szűrésében, a célértékre törő kezelésben, az állapotot kísérő fokozott keringési kockázat lehető legerőteljesebb csökkentésében. E sokrétű feladatkör indokolja, hogy a háziorvosi teendőket szem előtt tartva elkészült a cukorbetegséggel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a legújabb kutatási eredményeket is felölelő szakkönyv.

A könyv szerkesztője Prof. Dr. Winkler Gábor, a Magyar Diabetes Társaság elnöke, szerzői és lektorai a hazai diabetológiai ellátás és kutatás szakértői, elismert szakemberei. Bízunk abban, hogy e könyv hasznos lesz az alapellátásban dolgozó orvosoknak és szakdolgozóknak egyaránt. A könyv ajánlható továbbá a diabetológiai minősítő vizsga előtt állóknak, valamint a diabetológia és az anyagcsere-betegségek iránt érdeklődő medikusoknak is.

 

A kötet adatai:
Megjelenés éve: 2012
Terjedelem: 400 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-615-5166-12-9
Kiadó
SpringMed Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu