A FÉRFIAK MÁSKÉPP ÖREGSZENEK

-15%
A FÉRFIAK MÁSKÉPP ÖREGSZENEK

Szerző: Eckart Hammer

Dialóg Campus Kiadó, 2013

 

2 980 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 535 Ft
Kezdete: 2020.05.06   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

"Férfinak lenni a lehető legkockázatosabb életforma, ami teljesítményből, keménységből és önmagával szembeni távolságtartásból áll."

(Heidrun Bründel és Klaus Hurrelmann)

 

Az idősebb férfiak életéről kevés tudományos ismeret áll rendelkezésünkre. Inkább kérdések, amelyek meglepően nagy érdeklődésre találnak, amikor ötvenen túli férfiakkal és nőkkel kezdünk beszélgetni. Hogyan lehet ésszerűen kialakítani egy hivatáson túli hosszú életszakaszt? Miért éljük meg annyira aszimmetrikusan időskorban a házasságot? Hol találja meg a helyét a férfi az idős női társadalomban? Hogyan küzdik le a férfiak a testi bajokat és a betegeskedést? Miért olyan hihetetlenül magas az idős férfiak öngyilkossági aránya? A nőkkel összehasonlítva miért halnak annyira korán a férfiak, és miért fogadjuk el ezt egy vállrándítással úgy, mint egy "természeti törvényszerűséget"?

 

A könyv ezekre - és még sok más kérdésre - próbál meg választ találni. Kifejezetten az ötven fölötti férfiaknak ad tájékoztatást, és életük viteléhez javaslatokat - illetve mindazoknak, feleségnek, élettársnak, gyerekeiknek, akik velük egy háztartásban vagy közeli rokonságban élnek.

 

A kötet adatai:
Formátum: 13,4 x 21 cm
Kötés: kartonált
Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 208 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-9950-69-6
Kiadó
Dialóg Campus
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu