A SZÁMVITEL ALAPJAI - PÉLDATÁR

-5%
A SZÁMVITEL ALAPJAI - PÉLDATÁR

Szerzők: Dr. Baricz Rezső, Dr. Gyenge Magdolna, Joó Ágnes, Martin Kíra, Reizingerné Ducsai Anita

Saldo Kiadó, 2007

3 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 325 Ft
Kezdete: 2023.03.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A Számvitel alapjai c. tárgy ismeretanyagának megértését és elsajátítását szolgáló Példatár összekötő kapocs az Alapkötet és a Feladatgyűjtemény között. A jegyzethez kapcsolódva kidolgozott példákon keresztül magyarázza meg mindazt, amit az alapkönyv lényegéből adódóan és terjedelmi korlátok miatt nem tartalmazhat. Mindemellett az alapkötethez való kapcsolódását az is bizonyítja, hogy az abban feltett ellenőrző kérdések döntő részére – amelyek egy adott példa megoldásához szükségesek – rövid válaszokat is ad. Számos helyen a válaszokhoz magyarázatokat is fűz.

 

A Példatár a Feladatgyűjteményben szereplő megoldatlan szemináriumi anyag és önálló gyakorlást segítő feladatok megoldására is irányt mutat. A Példatár minden olyan feladattípust tartalmaz, ami a szemináriumi anyagban vagy a feladatokban előfordul. Ilyen módon a típus megoldása a Példatárban megtalálható, vagy az abban szereplő megoldás alapján levezethető.

A Példatár egy képzeletbeli vállalkozás működésének két hónapját mutatja be, az egyes hónapokat önálló üzleti évenként kezelve. Az egyes hónapokhoz rendelt gazdasági események - attól függően, hogy milyen keretek között kerülnek megragadásra, nyomon követésre és megjelenítésre – több példán keresztül kerülnek újraértelmezésre. Ezzel a megoldással a szerzők az ismeretkör bővítése során jelentkező változások megismerésére kívánták a figyelmet irányítani és minden más zavaró tényezőt igyekeztek kikapcsolni.

 

 

A kötet adatai:
Méret: A/4
Kötés: kartonált ragasztókötés
Megjelenés éve: 2007
Terjedelem: 300 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636382285
Kiadó
Saldo Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu