A GYERMEKKORI TÜDŐBETEGSÉGEK RÖNTGENATLASZA (CD)

-20%
A GYERMEKKORI TÜDŐBETEGSÉGEK RÖNTGENATLASZA (CD)

Szerzők: Kósa Lajos, Dr., Novák Zoltán, Dr., Székely Edgár, Dr.

SpringMed Kiadó, 2004

 

 

4 950 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 960 Ft
Kezdete: 2019.08.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A Kósa Lajos, Novák Zoltán, Székely Edgár "A gyermekkori tüdőbetegségek röntgenatlasza" c. könyv hiánypótló a mai orvosi gyakorlatban. Fél évszázaddal ezelőtt a mellkasi betegségekkel foglalkozó orvosok alapos röntgenfilm olvasási gyakorlatban részesültek, mára ez a tudás elhalványult, ugyanakkor szükség van rá. Az atlasz albumszerűen képekben jeleníti meg a gyermekkori mellkasi betegségek röntgenelváltozásait, könnyű eligazodást nyújt a téma iránt érdeklődőknek. Azok, akik régebbi röntgenfilm olvasási gyakorlatukat fel akarják frissíteni, illetve posztgraduális képzésként a mellkasi röntgendiagnosztika megtanulására vállalkoznak, a könyv mellé oktató CD-t vásárolhatnak, amelyen sokkal több eset részletes elemzése, az egyes elváltozások kiemelt ismertetése (színes nyilakkal, szöveges leletezéssel), és tesztkérdés lapok találhatók.

 

Ez utóbbiak lehetővé teszik, hogy a tanuló saját magát tudja ellenőrizni, tudását mélyíteni. A könyvet és CD-t gyermek- és felnőtt tüdőgyógyász szakorvosoknak, háziorvosoknak, egyetemi hallgatóknak, ápolónővéreknek és asszisztenseknek ajánljuk.


A CD Windows 95/98/2000/NT/XP alatt - az operációs rendszer beállításaitól függően - automatikusan elindul. A CD használatához az Internet Explorer 5 vagy későbbi verziója szükséges.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-9456-38-9
Kiadó
SpringMed Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu