IAS, IFRS BESZÁMOLÓ - BEVEZETÉS A NEMZETKÖZI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSBE

-5%
IAS, IFRS BESZÁMOLÓ - BEVEZETÉS A NEMZETKÖZI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSBE

Szerző: Novák Miklós

Saldo Kiadó, 2005

 

2 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 375 Ft
Kezdete: 2023.03.04   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az IFRS szerint - International Financial Reporting Standards -, azaz a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Szabványok (korábban International Accounting Standards, Nemzetközi Számviteli Standardok) alapján összeállított beszámolókról egyre többet hallunk és látunk is, annak köszönhetően, hogy ha egyenlőre csak a tőzsdei cégek körében, de mégis terjed az igény nemzetközi szemmel is értelmezhető, összehasonlítható beszámolók iránt.

 

A 1606/2002-es EU rendelet előírja minden tőzsdén jegyzett gazdálkodó számára, hogy konszolidált beszámolóját 2005. január 1-jétől az IFRS szerint készítse el. A kiadvány célja, hogy betekintést nyújtson a beszámolók IFRS szerinti összeállításához. Ennek megfelelően bemutatásra kerülnek az alapvetően szükséges elméleti alapok és összefüggések, valamint az ezeket szemléltető példák. Elsősorban olyan standardok kerülnek bemutatásra, melyekkel minden gazdálkodónak szembesülnie kell.

A 2004-es év során az IAS improvement project "(standard-fejlesztési projekt) keretében számos standard átdolgozásra került, melyek 2005. január 1-jétől kötelezően alkalmazandóak, ezeket természetesen e kiadvány is tartalmazza."

 

A kötet adatai:
Méret: B/5
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2005
Terjedelem: 92 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636381141
Kiadó
Saldo Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu